Okullar kapandı! 12 ilde Milli Eğitim Müdürleri değişecek

Okullar kapandı! 12 ilde Milli Eğitim Müdürleri değişecek
Türkiye Yüzyılında Milli Eğitim Bakanlığına atanan Yusuf Tekin 12 ilde Milli Eğitim Müdürünü değiştireceği ileri sürüldü.

Ortaya atılan iddiada Şanlıurfa’nın başarılı İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’un da adı geçtiği öğrenildi.

Milli Eğitim Bakanlığına Mahmut Özer’in yerine gelen dinamik, atılgan ve değişime açık olan Yusuf Tekin, 12 ilin Milli Eğitim Müdürlüklerine neşter vuracağı konuşuluyor.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Şanlıurfa’da eğitim camiasının ilerlemesi için canla başla çalışan Şanlıurfa İl Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’un da görevden alınıp İzmir, Eskişehir, Bursa, Muğla, Antalya gibi kentlerin birisinin  Milli Eğitim Müdürlüğüne atanacağı belirtiliyor.
MEB Merkez Teşkilatında kendi ekibini oluşturma çalışmaları kapsamında en geç haftaya kadar Bakan Yardımcısı ve Genel Müdür düzeyinde yapılması beklenen atamaların sürmesi bekleniyor.

Bakan Yardımcısı ve Genel Müdür düzeyinde yapılacak olan değişimler sonrası Genel Müdürler Daire Başkanlıklarına atamalar yaparak kendi ekibini kısa bir sürede oluşturacak ve kısa bir süre içerisinde MEB Merkez Teşkilatı yeni yüzüyle hazır olacaktır.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Bilindiği üzere okullar 16 Haziran 2023 tarihinde sonra erecek bu tarihe kadar Taşra teşkilatında İl Müdürleri düzeyinde bir değişim beklenmiyor okulların kapanması ile birlikte eş zamanlı Merkez teşkilatının şekillenmiş olacak ve 16 Haziran sonrası İl Müdürlüklerinde geniş çağlı değişimler olacak.

İstanbul,Ankara,Antalya,Şanlıurfa,Muğla,Kırıkkale,Eskişehir,Zonguldak,Kocaeli,Ordu, Burdur,Malatya gibi İl Müdürlerinde değişimler ile birlikte süreç devam edecek.

urfa değişim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
38 Yorum