2020'de Milli Eğitim Müdürlerine Rotasyon Yapılacak!

2020'de Milli Eğitim Müdürlerine Rotasyon Yapılacak!
2020 yılında MEB şube müdürlerine rotasyon var mı? 2020 yılı MEB iş takvimine göre eğitim kurumları yöneticileri hariç taşra teşkilatı yöneticilerine (ilçe müdürü/ il müdür yardımcısı/ şube müdürü) bölge hizmetine bağlı yer değiştirme işlemleri yapılacak. Atamalar 1 Haziran ve 1 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 19 Aralık'ta yayımlanan 2020 yılı MEB iş takvimine göre, eğitim kurumları yöneticileri hariç taşra teşkilatı yöneticilerine (ilçe müdürü/ il müdür yardımcısı/ şube müdürü) bölge hizmetine bağlı yer değiştirme işlemleri yapılacak. Atamalar 1 Haziran ve 1 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ayrıca bu yöneticilere, 1 Temmuz-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında isteğe bağlı yer değiştirme işlemi yapılacak.

Editörün Notu: MEB bu çalışma ile 2 yıldır ertelenmesine karşın, sadece şube müdürlerine uygulanan rotasyonu genişleterek, mevzuata uygun şekilde İlçe müdürü ve il müdür yardımcılarına da dahil ederek adaleti sağlayacaktır.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
18 Yorum