24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 60 bin atama talebi TBMM'de (6 Kasım 2019)

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 60 bin atama talebi TBMM'de (6 Kasım 2019)
Atanama bekleyen öğretmenlerimiz için 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 60 bin atama talebi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz tarafından Mecls Genel Kurulunda bugün dile getirildi.

OLCAY KILAVUZ (Mersin) – Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” diyerek öğretmenlerimizin taşıdığı kutsal misyonu işaret etmiştir. Öğretmenlerine değer vermeyen bir milletin yükselmesi mümkün değildir. Milletimizi aydınlatan, evlatlarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize gereken değeri vermek her şeyden önce millî bir sorumluluğun gereğidir.

Henüz atanamayan öğretmenlerimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 60 bin atama müjdesi beklemektedir. Bir an önce öğrencileriyle buluşmak ve onları aydınlatmak için vazife almak isteyen öğretmenlerimize, bu 24 Kasımda inşallah güzel ve müjdeli bir haber bekliyoruz. Okulsuz, öğrencisiz, öğretmensiz hiçbir yer kalmasın.

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum