24 Kasım öğretmenler gününe özel indirim ve kampanyalar (2019 yılı)

24 Kasım öğretmenler gününe özel indirim ve kampanyalar (2019 yılı)
2019 yılında 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yapılan indirim ve kampanyalar nelerdir? 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel kampanyaları sizler için derledik. İşte 24 Kasım'da öğretmenlere indirim yapan kurum ve firmaların güncel listesi...

24 Kasım öğretmenler gününe sayılı günler kala öğretmenler 2019 öğretmenler gününe özel kampanyalar merak ediyor. İşte öğretmenlere özel kampanyaların güncel listesi... . 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel kampanyaları sizler için derledik. 

Türk Hava Yollarından Öğretmen , eş ve çocuklarına % 20 İndirim

PTT Tüm öğretmenlerin kargo ve kurye işlemlerinde %25 indirim uygulamasına devam yazısı

Türk telekom - Türk telekomlu olan tüm öğretmenlerimize 1 hafta boyunca geçerli 2 GB internet Hediye

Kampanyalardan birinin TCDD Taşımacılık AŞ tarafından planlandığı bilgisini veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, kuruluşun geçen yıl 4 bin 567 öğretmenin seyahatini yüzde 50 indirimli biletle yapmasını sağladığını hatırlattı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bu yıl da benzer bir kampanya düzenlendiğine işaret ederek, "Ulaştırma ailesi olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımızla kutluyoruz. Öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Öğretmenler Günü dolayısıyla o hafta 24-30 Kasım'da YHT ve ana hat tren fiyatlarında öğretmenlerimize yüzde 50 indirim yapılacak." diye konuştu.
 

İNDİRİMLER AÇIKLANDIKÇA SAYFAMIZ GÜNCELLENECEKTİR.

MEB Personel

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum