3 ilin milli eğitim müdürü değişti

3 ilin milli eğitim müdürü değişti
Milli Eğitim Bakanlığı üç ildeki milli eğitim müdürünün görev yerini değiştirdi.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz Görevinden alındı

Nazan Şener’in Ankara Çankaya’da bir okulda Müdür olduğu belirtildi. Nurretin Yılmaz’ın Ankara’ya Milli Eğitim Bakanlığın emrine alındığı ifade edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz Görevinden alındı

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz görevinden alındı yerine Nazan Şener atandı. Nazan Şener’in Ankara Çankaya’da bir okulda Müdür olduğu belirtildi. Nurretin Yılmaz’ın Ankara’ya Milli Eğitim Bakanlığın emrine alındığı ifade edildi.

Isparta'nın Yeni Milli Eğitim Müdürü; Ömer Yılmaz Oldu

Çorum Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı
 
MÜDÜRLÜK GÖREVİNİ 7 AYDIR CEYLAN ÇAYLAK YÜRÜTÜYORDU

Isparta’da yaklaşık 7 aydır vekaletle yönetilen Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atama yapıldı. Çorum Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. Bilindiği gibi; Yaklaşık bir yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Yıldırım 10 Mayıs 2019 tarihinde görevden alınmış ve bu görevi İl Müdür Yardımcısı Ceylan Çaylak vekaleten yürütüyordu.

Çorum Milli Eğitim Müdürü değişti

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz'ın görevinden alındığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Yılmaz'dan boşalan Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Mardin Büyükşehir Belediyesi İdari Genel Sekreter Yardımcısı hemşehrimiz Yakup Sarı atandı. 

YAKUP SARI KİMDİR? 

1965 yılında Çorum Osmancık´ta doğdu. Bursa Uludağ Üniversitesi İlâhiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra öğretmenliğe başladı. Çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinin ardından Keçiören İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak üç yıl görev yaptı. 2008 yılında ise Pursaklar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevine getirildi. 27.01.2012 tarihinde Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Yakup Sarı evli ve üç çocuk babasıdır.

Çorum ilçe milli eğitim müdürlüğü'ne atama

Çorum'un Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne İdris Makineci atandı.

Edinilen bilgilere göre 2016 tarihinden itibaren Mahmut Tökel'in yürüttüğü Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Orgeneral Ahmet Çörekçi YBO müdürü İdris Makineci atandı.

idilhaber/ispartahaber/corumhakimiyet

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum