Açıköğretim Fakültesi Görevli Ücretlerine Tepki!

Açıköğretim Fakültesi Görevli Ücretlerine Tepki!
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi görevli ücretlerinde maalesef hiç artış yapılmamıştır. Kayıt yaptıran, yenileme yaptıran ger aday için ücretler her yıl artarak devam ederken maalesef sınav ücretleri MEB Açıköğretim Lise ve Ortaokul sınav ücretlerinin çok gerisinde kalmıştır.

Sayın kamu biz yetkilileri, bugün Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavında görevli idim. Yaklaşık 2 yıldır görev alıyorum. Bu süre zarfında salon başkanı görevlisi bir oturum için 100 TL, salon gözetmeni ise 90 TL sınav ücreti almaktadır. Bu ücretler 2018, 2019 ve 2020 yılları için geçerli olmuş, maalesef hiç artış yapılmamıştır. 

Kayıt yaptıran, yenileme yaptıran ger aday için ücretler her yıl artarak devam ederken maalesef sınav ücretleri MEB Açıköğretim Lise ve Ortaokul sınav ücretlerinin çok gerisinde kalmıştır.

Bu uygulama ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi aşağıdaki sorulara ne demektedir?

1. Biz böyle bir tarife uyguluyoruz, isteyen görev alsın mı demek istemektedir?

2. Üniversitenin bütçesi mi yetersizdir?

3. Üniversite bütçe açığını sınav görevlilerine verilmeyen artışla mı kapatmak istemektedir?

4. Sosyal medyanın gücü beni etkilemez mi demektedir?

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum