ajanskamu.net- Destekleme ve yetiştirme kurslarında idareciler kurs açamayacak mı?

ajanskamu.net- Destekleme ve yetiştirme kurslarında idareciler kurs açamayacak mı?
ajanskamu.net haberi - 2018-2019 eğitim öğretim yılı Destekleme Yetiştirme Kursları (DYK) 2.Dönem öğretmen başvuruları başladı. Peki MEB destekleme ve yetiştirme kurslarına kimler başvurabilir. Okul müdür ve müdür yardımcıları bu kurslara başvuru yapıp kurs açabilir mi? DYK'larda idareciler kurs açamayacaklar mı?

Ajanskamu.net haber - Ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme kurslarıyla İlgili MEB'den bugün flaş bir yazı yayınladı. Buna göre DYK'larda İdareciler Kurs Açamayacaklar.

DYK'larla İlgili MEB'den Flaş Açıklama

Ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme kurslarıyla İlgili MEB'den bugün flaş bir yazı yayınladı. Buna göre DYK'larda İdareciler Kurs Açamayacaklar.

Yayınlanan yazıda Okulların açtığı kurslara bazı idarecilerin de başvurdukları , yayınlanan görüş yazıları ve yönetmeliğe göre idarecilerin kursları açacak yeterli öğretmen olmaması halinde idarecilerin kurs açabilecekleri dolayısıyla başvuruların gerçesiz olduğu ifade edildi. 

İşte  O Resmi Yazı: 

ajanskamu

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum