Ali Yalçın'dan Sivas Milli Eğitim'e Tepki!

Ali Yalçın'dan Sivas Milli Eğitim'e Tepki!
Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 21 okul müdürünün görevden alınması ve 84 müdüre ceza verilmesine tepki gösterdi. Yalçın, 'Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 No’lu Şubemizi ziyaret ettik, üyelerimizin hukuki ve özlük haklarını ise sonuna kadar savunacağımızın kamuoyu tarafından bilmesini isterim' dedi.

Ali YALÇIN’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 No’lu Şubemizi ziyaret ettik.

Eğitim kurumu yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldiğimiz toplantımızda eğitim kurumlarının salt akademik başarı üzerinden inceleme/değerlendirmeye tabi tutulmasının yanlışlığına ilişkin değerlendirmeleri dinledik.

Bu tür akademik sonuçlar üzerinden yapılan değerlendirmelerin; öğrenci/öğretmen/veli ve yöneticilerinin kaygılarını artırdığını gördük.

Skora dayalı eğitimin pedagojik/psikolojik açıdan sakıncalarını  dinledik.

Yapılan bu yanlış uygulama sonuçlarıyla birlikte yok sayılmalıdır

Sivas’taki yaşanan süreci tüm boyutları ile takip edeceğimizin,yetkililerin iyi niyetle atacakları adımlara her türlü desteği sunacağımızın,üyelerimizin hukuki ve özlük haklarını ise sonuna kadar savunacağımızın kamuoyu tarafından bilmesini isterim.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum