Bakan Selçuk'tan il, ilçe müdürleri, şube müdürleri ve okul yönetici atamalarına ilişkin sınav açıklaması

Bakan Selçuk'tan il, ilçe müdürleri, şube müdürleri ve okul yönetici atamalarına ilişkin sınav açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2019 Merkezi Yönetim bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmasında yönetici atamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk açıklamasında, 'İlçe, il müdürleri ve şube müdürleri okul müdür için somut ölçülebilir muhakkak suretle liyakat esaslı bir süreci harekete geçireceğiz. Sınav hazırlığımız var. Uluslararası know how var. Bunlarla ilgili iki, aydır çalışma yürütüyoruz.' dedi.

Liyakat esaslı bir süreci harekete geçireceğiz: Yönetici atamalarına ilişkin soru üzerine Bakan Selçuk, "İlçe, il müdürleri ve şube müdürleri okul müdür için somut ölçülebilir muhakkak suretle liyakat esaslı bir süreci harekete geçireceğiz. Sınav hazırlığımız var. Uluslararası know how var. Bunlarla ilgili iki, aydır çalışma yürütüyoruz. Bütün yöneticilerimize hangi seviyede, hangi akreditasyonu getireceğiz ve bunun değişmemesi içinde taahhütte bulunacağız. Akreditasyonu uygun olan yönetici veya adaylarımızın onların okullarla ilgili ölçülebilir hedeflerle karşı karşıya kalmasını sağlayacağız. Her bir okul müdürünün hedeflerini soracağız" dedi.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum