Bakan Tekin'den, gündemdeki Milli Eğitim Müdürü'ne destek!

Bakan Tekin'den, gündemdeki Milli Eğitim Müdürü'ne destek!
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Asım Sultanoğlu'na Bakan Yusuf Tekin'den destek geldi.

Bakan Yusuf Tekin, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Lisesi'nde öğretmenlerle bir araya geldi.

Burada açıklama yapan Bakan Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili işleri öğretmenlerle bir araya gelerek çözdüklerini söyledi.

Tekin, Türkiye'de 30'a yakın Milli Eğitim Müdürü'nün görev değişimini yaptıklarını vurguladı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine de yeni atamanın yapıldığını anımsatan Tekin, şunları kaydetti:

"Kamuoyunda yapılan eleştirileri realiteden uzak, Bakanlıkla herhangi bir diyalog içerisine girilmeden yapılmış, tamamen siyasi polemik konusu açıklamalar olarak görüyorum. Bizler, herhangi bir ile Milli Eğitim İl Müdürü atarken, yönetici atarken, önce ilin ihtiyaçlarını ortaya koyuyoruz. Biz şunu gördük, Şanlıurfa'da çok ciddi bir derslik ihtiyacı var. Dolayısıyla bu ihtiyacı giderebilecek şekilde yatırım, inşaat, arsa üretme ve bu süreci Bakanlıkla koordineli bir biçimde yakından takip etmek konusunda en çok güvendiğimiz arkadaşlardan bir tanesini de Şanlıurfa'da İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve getirdik. Bu atamayı yaparken tamamen Şanlıurfa'nın ihtiyaçlarını düşündük."

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum