Başarılı ve çalışkan il milli eğitim müdürü görevi bıraktı

Başarılı ve çalışkan il milli eğitim müdürü görevi bıraktı
Milli eğitim camiasının başarılı ve çalışkan il milli eğitim müdürü İlker Kösterelioğlu, sosyal medya hesabından görevinden ayrıldığını duyurdu.

"ASLOLAN NEREDE OLURSANIZ, HANGİ KONUMDA OLURSANIZ MEMLEKETİN TÜM SORUMLULUĞU SİZİN OMUZLARINIZDAYMIŞ GİBİ DEVLETE HİZMET ETMEKTİR"

Her inişin bir yokuşu, her yokuşun bir inişi olduğu gibi her başlangıcın da bir sonu mutlaka vardır. Kaldı ki iki kapılı bir handa yolculuk yapan herkes bu süreçleri tecrübe ediyor. Elbette asıl olan şey hayatın size verdiği rolün ışıltısı değil bu yolculukta neler yaptıklarınız ve hangi izleri bırakıp nasıl hatırlanacağınızdır.İlk defa 1995 yılında 18 yaşında öğretmen adayı olarak geldiğim, milli mücadelenin doğum belgesinin imzalandığı şehzadeler şehri, Şehr-i Şirin Amasya’da yüce Rabbim bana il milli eğitim müdürü olarak hizmet etmeyi nasip etti. Öncelikle böyle bir onuru bana yaşatan,varlığımızı adadığımız milletimize hizmet etme fırsatı sağlayan,değerli Hocam, Sayın Bakanım Prof. Dr. Ziya Selçuk’a en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Yine her görüşmemizde beni daha fazla çalışmaya yüreklendiren, sunduğum projelere verdikleri desteklerle Amasya ilimizin eğitimine maddi olarak doğrudan ve dolaylı olarak katkı sağlayan Bakan Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Safran ve Prof. Dr. Mahmut Özer Hocalarıma, değerli kardeşim Bakan Danışmanı Dr. Okan Çoban’a teşekkür ediyorum.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimi yürüttüğüm süreçte Amasya Valimiz Sayın Mustafa Masatlı, önceki dönem Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, Amasya Milletvekillerimiz Levent Karahocagil, Hasan Çilez, Mustafa Tuncer’e, Amasya Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sarı ve önceki dönem başkanımız Cafer Özdemir’e ve yakın ilgi ve desteklerinden dolayı ilimiz protokolünün her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Amasya ilimizde görev sürem içerisinde eksik yazma endişesiyle isimlerini zikretmekten kaçınacağım istisnasız tüm sivil toplum örgütlerine, eğitim sendikalarının yönetim kurulu üyelerine,dernek ve vakıf yönetim kurullarına, esnaf ve oda birliklerimize ve Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız nezdinde tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyorum.
İl müdürlüğümüz bünyesinde birlikte çalıştığım milli eğitim müdür yardımcılarıma, şube müdürlerime, birim şeflerime, işci ve memur çalışma arkadaşlarıma ve ilçe milli eğitim müdürlerimiz ile bünyelerindeki çalışanlarına bana gösterdikleri sabır ve destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Görev sürecimde tüm enerjimi, ülkemizin geleceği çocuklarımız için çalışan okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin motivasyonunu arttırmaya, onların iyi oluş düzeylerine katkı sağlayarak sinerji oluşturmaya gayret gösterdim. Bu süreçte en büyük desteği yine öğretmen arkadaşlarımdan aldım. “Okullara ziyaretlere gittiğimde beni gördüklerinde ellerini birleştirip “Müdürüm sizi bekliyorduk, ne zaman geleceksiniz?” diyerek bir beklenen olma duygusunu ilk defa bu kadar yoğun bir biçimde bana yaşatan, meslektaşlarım bilin ki gücünüz gücüm oldu.”
Evime gelip yorgunluktan bitap düştüğüm her anda onlardan gelen mesajlar ile bazen gecelerimi uykusuz kılan ve durmadan koşmama zemin hazırlayan öğretmen ve okul yöneticilerime gönülden teşekkür ediyorum.
Amasya’mızın güzide basın mensuplarına bu şehirde eğitim adına neleri hayal ettiğimizi ve neleri gerçekleştirebildiğimizi manşetlerine ve haber köşelerine taşıyıp medyada kalıcı izler bırakarak desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Ve son olarak Amasya halkına ve saygı değer velilerimize dualarında ve gönüllerinde bana yer verdikleri ve her şeyden önce bana inandıkları için teşekkür ediyorum.

Özetle bir karıncanın hikâyesiydi yolculuğum. Başlarken“Allah’ım görevden ayrıldığımda MİLLETE HİZMET YOLUNDA yaptıklarım ile Amasya sokaklarında gururla dolanmayı nasip et, duasıyla çıktığım yolda ne mutlu ki duam kabul oldu. Hayat gayeme uygun olarak, siyaha beyaz demeden kul hakkına girmeden görevimi tamamlamanın verdiği huzur ile 609 gün liyakat ve samimiyet ile sürdürdüğüm il milli eğitim müdürlüğü görevimden 31.08.2020 tarihinde ayrılıyorum.

Memleketime hizmet yolunda Şahsım ile ilgili açılan her pencerede,hassaten aşığı olduğum bu güzide şehre aşk ile bakacağımı özellikle belirtmek isterim.Hakkınızı helal edin, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Kamuoyuna saygıyla arz ederim.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum