Başkan yardımcısı belediyenin yaptırdığı okula abisini müdür atadı!

Başkan yardımcısı belediyenin yaptırdığı okula abisini müdür atadı!
Hendek Belediyesi tarafından yaptırılan Devlet Bahçeli Fen Lisesine okul müdürü olarak belediyenin çokça eleştirilen muhasebe müdürünün kardeşi atandı

Hendek Devlet Bahçeli Fen Lisesinin okul müdürlüğü için Hendek Belediyesinin talebiyle müdür atandı. Başkan Turgut Babaoğlu’nun yardımcısı Adem Dilaveroğlu’nun abisi olan Akyazı Anadolu Lisesi Müdürü M.Fatih Dilaveroğlu’nu müdür olarak istemişti. Atama sonrası tepkiler gelmeye başladı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Uygulamalarıyla Başkan Babaoğlu’na artan tepkilerin odağındaki isim olan Adem Dilaveroğlu, özellikle başkan yardımcısı olduktan sonra bireysel hareket etmesi nedeniyle çok eleştiriliyordu.

Hatta 14 Mayıs seçimlerinde MHP’nin Hendek’te aldığı düşük oyun en büyük etkenlerinden birinin Dilaveroğlu’ndan kaynaklandığı söyleniyordu.

Ağabeyini okul müdürü yaptırması eğitim camiasını ve Hendek’i ayağa kaldırdı.

Öfke büyürken, Dilaveroğlu’nun Babaoğlu tarafından bu kadar kollanmasının altındaki nedenler sorgulanmaya başlandı

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

MHP Grup Başkanvekili olan Muhammed Levent Bülbül’ün durumdan son derece rahatsız olduğu, Babaoğlu’nun ekibinde yer alan bu isimden çok şikayet alındığı öğrenildi. Mili Eğitim ve AK Parti kanadında ise durumdan kaynaklanan rahatsızlık dile getirildi

haberlisin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.