İl Milli Eğitim Müdürü destek için deprem bölgesine gitti

İl Milli Eğitim Müdürü destek için deprem bölgesine gitti
Trabzon’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, yürütülen çalışmalara destek olmak için

Türkiye’de büyük bir acıya yol açan 7.7 ve 7.6’lık depremler Kahramanmaraş başta olmak üzere birçok ilde can kayıplarına yol açtı. Ölü sayısı 1541’i bulurken, Trabzon’dan yardım tırları deprem bölgesine gönderilmeye başlandı.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu kısa bir süre önce geçirdiği ameliyat nedeniyle deprem bölgesine gidemezken, Trabzon’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, yürütülen çalışmalara destek olmak için sabah saatlerinde kentten ayrıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kahramanmaraş’ta deprem yönetimine destek vermek üzere dün sabah saatlerinde yola çıktı. Başkan Zorluoğlu’nun talimatıyla İtfaiye Daire Başkalığı, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olmak için bölgeye sevk edildi.

günebakış 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.