DYK'da Yöneticilere (Müdür-Müdür Yardımcısı) Ne Kadar Ek Ders Görevi Verilebileceği Belli Oldu? İşte Resmi Yazı

DYK'da Yöneticilere (Müdür-Müdür Yardımcısı) Ne Kadar Ek Ders Görevi Verilebileceği Belli Oldu? İşte Resmi Yazı
Okul Yöneticileri Destekleme ve Yetiştirme Kursunda haftada kaç saat ek ders alabilir? Okul müdür ve müdür yardımcıları hafta sonu, hafta içi ve yaz tatilinde Destekleme ve Yetiştirme Kursunda (DYK) kaç saat görev alabilerler? MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında (DYK) ders yılı içinde ve yaz tatilinde okul müdür ve müdür yardımcılarının kaç saat ders görevi alabileceğine ilişkin resmi yazı gönderdi.

Okul Yöneticileri Destekleme ve Yetiştirme Kursunda haftada kaç saat ek ders alabilir? Okul müdür ve müdür yardımcıları hafta sonu, hafta içi ve yaz tatilinde Destekleme ve Yetiştirme Kursunda (DYK) kaç saat görev alabilerler? Yetiştirme kurslarında idarecilere ne kadar ek ders görevi verilebileceği belli oldu? Yetiştirme Kurslarında görevli idarecilere ek dersler nasıl ödenecek? MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında (DYK) ders yılı içinde ve yaz tatilinde okul müdür ve müdür yardımcılarının kaç saat ders görevi alabileceğine ilişkin resmi yazı gönderdi.İşte memurlar.net'te yayımlanan o görüş yazısı:

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.