Eğitim Bir Sen'den, MEB Şube Müdürüne Fetö'cü İması!

Eğitim Bir Sen'den, MEB Şube Müdürüne Fetö'cü İması!
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevli personelin Fetö'cü olduğu iddiasında bulundu. İşte o açıklamalar..

1-Bazı tivitleri atmak israftır. Örnek mi buyrun: Yukarıdaki tivitleri atan il milli eğitim müdürü, alta yorum yazan ise bu tivitleriyle alt odadaki şube müdürlüğüne görevlendirilmeyi hakeden(!)kişi. Aslında bakanlık niye görevde yükselme sınavı yapıyor ki tivitlere baksın atasın.

2- Ben bu tiviti yazarken bu alt odadan yukarı odaya doğru; müdürüyle gurur duyan, müdürününün vizyonuyla vizyonu açılan, amirine “Çalışkan” filan deyip takdir eden arkadaş tam tamına 4229 tivit atmış.

3-Şimdi asıl soru şu:Twitter’i bu kadar sık kullanan ve hesabını açtığı Temmuz 2015’ten bu yana 4229 tivit atan bu şahıs 2017 yılından önce hiç tivit atmamış mı ?Attıysa tivitlerini kim ve neden silmiş?Mesela ben sosyal medyada bugüne kadar hiçbir gönderimi silmedim.Merak bu!

4-Mesela şimdi İl Milli Eğitime Şube Müdürü olarak görevlendirilen bu  şahıs 17-25 Aralık sürecinden hemen sonra 7 Mart 2014’te yerel seçimlerden önce Facebook’ta böyle bir paylaşım yapmış mıdır?

Yapmışsa bu paylaşımda ne demek istemiştir ve şimdi bu paylaşımı niye silinmiştir?

5-Bu paylaşımı yapan kişi Erdemli’de okul müdürü olarak görev yaparken Eğitim-Bir-Sen üyelerini istifaya zorlayarak FETÖ’nün sendikasına üye olmaları için baskı yapmış mıdır?15 Temmuz’dan sonra bu ve benzer silinen paylaşımları yüzünden mi açığa alınmıştır?

6- Sosyal medyadaki 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesindeki geçmişi silinen bu adam,15 Temmuz’dan sonra açığa alınıp girdiği sınavda okul müdürü bile olamazken, sonra ne olmuş da önce okul müdürü sonra şube müdürü olarak görevlendirilmiştir?

7-Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki Koca Müdür “vizyonerliğiyle başını döndüremediği” herkese baskı yapmaya, müdürlükte ve ilde “kendisiyle gurur duymayan” kişilere bağırmaya, hakaret etmeye ve mobbing yapmaya devam ediyor !

NOT: Konuya ilişkin olarak Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce sitemize açıklama gönderilmesi durumunda yayınlanacaktır.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum