Emektar Ücretli Öğretmenler Atama Bekliyor!

Emektar Ücretli Öğretmenler Atama Bekliyor!
Devletimiz eğitim sistemini 90 bin ücretli öğretmen ile dolduruyor fakat uzun yıllar ucretli öğretmenlik yapmak gönül işidir. Gönlünü bu ise vermiş her bir arkadaşımızın bütün meslek gruplarında olduğu gibi ödüllendirilmesini istiyoruz. Devletimizin bizim mağduriyetlerimizi gidermesini istiyoruz

Bizler Ücretli Öğretmenler olarak yıllarca devletimize hizmet etmenin onurunu yasiyoruz. Bunca mağduriyete rağmen hizmet etmekten bir an vezgecmedik. Mesleğimize aşık öğretmenler olarak hangi şartlarda olursa olsun çalıştık. Devletimiz bizi 5000 ücretli atamasında ödüllendirmek istedi fakat bu atama ödülden cok mağdurlar doğurdu.

Biz yıllarını ücretli öğretmen olarak geçirmiş belli bir yasa gelmiş eğitimciler olarak hem çalışma şartlarımızın düzenlenmesini hemde yapılan yanlış atama sonucu oluşan bütün mağduriyetlerin yeni bir atama ile geneli kapsayacak şekilde giderilmesini istiyoruz. Ayrıca her yıl öğretmen atamalarından belli bir yüzdenin biz emek vermiş ücretli öğretmenlere ayrılmasını istiyoruz.

Devletimiz eğitim sistemini 90 bin ücretli öğretmen ile dolduruyor fakat uzun yıllar ucretli öğretmenlik yapmak gönül işidir. Gönlünü bu ise vermiş her bir arkadaşımızın bütün meslek gruplarında olduğu gibi ödüllendirilmesini istiyoruz. Devletimizin bizim mağduriyetlerimizi gidermesini istiyoruz. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum