Eski İl Milli Eğitim Müdürü Vefat Etti!

Eski İl Milli Eğitim Müdürü Vefat Etti!
Edinilen bilgilere göre, Eski Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Ve Azerbaycan Eğitim Ateşesi Abdulgafur Büyükfırat, bir gün önce geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Eski Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Ve Azerbaycan Eğitim Ateşesi Abdulgafur Büyükfırat, bir gün önce geçirdiği kalp krizi sonrasında önce Osmaniye Devlet Hastanesi’ne sevk edilmiş ardındanda Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Dün tedavisine başlanan Abdulgafur Büyükfırat, maalesef ki, yaşam savaşını kaybetti. Abdulgafur Büyükfırat Cenazesi Yarın Adıyaman İl Samsat İlçesinde Defnedileceği öğrenildi. Allah rahmet eylesin. Kamubiz.com ailesi olarak; merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

Abdulgafur Büyükfırat Milli Eğitim Bakanlığında, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı, Adıyaman, Nevşehir ve Adana İl Milli Eğitim Müdürü ve Azerbaycan Eğitim Müşaviri olarak görev yapmıştı.

adıyamanhaber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum