Genç öğretmen yaşama veda etti!

Genç öğretmen yaşama veda etti!
Mehmet Bodur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Güldane Öztuncer, amansız hastalığa yenik düşerek yaşama veda etti.

Mehmet Bodur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Güldane Öztuncer yaşama veda etti.  

Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nden yayımlanan taziye mesajında, “Reyhan Bodur Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Yunus Selçuk Öztuncer'in eşi, Mehmet Bodur Anadolu İmam Hatip Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Güldane Öztuncer vefat etmiştir. Cenazesi yarın ( 8 Kasım 2022 Salı) öğlen namazına müteakip Çarşı Camii'nden kaldırılarak Yenice Eski mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet, eşi ve yakınlarına başsağlığı ile sabırlar dileriz” ifadelerine yer verildi.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Güldane Öztuncer ‘in kendisi gibi Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan eşi Yunus Selçuk Öztuncer de sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; “Muhterem eşim Güldane Öztuncer 3 yıldır kansere karşı vermiş olduğu mücadeleyi bugün itibariyle kaybedip Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze namazı  yarın öğle namazına müteakip Yenice Merkez Çarşı Camisinde kılınıp, naaşı Yenice mezarlığına defnedilecektir. Haklarınızı helal edin.”
bogazgazetesi

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.