İki öğretmen evinde ölü bulundu!

İki öğretmen evinde ölü bulundu!
Zonguldaklı öğretmen Ozan Surat ve Aydınlı öğretmen Murat Keçici, evinde ölü bulundu!

Zonguldaklı öğretmen Ozan Surat evinde ölü bulundu!

Ozan Surat, henüz nedeni bilinemeyen bir şekilde evinde ölü bulundu.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı Belediyesi eski Başkanı Okan Surat'ın öğretmen oğlu, 50 yaşındaki Ozan Surat evinde ölü bulundu.

Balıkesir'in Akçay ilçesindeki evinde ölü bulunan İngilizce öğretmeni Ozan Surat'ın acı haberi sevenlerini ve ailesini gözyaşlarına boğdu.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Surat'ın ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belli olacak.

Ozan Surat'ın babası Okan Surat da 1997 yılında arkadaşları ile gittiği Göçükaltı Tepesi'nde kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.(yeniadimgazetesi)

Aydınlı öğretmen evinde ölü bulundu

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Aydın'ın Söke ilçesinde yaşayan matematik öğretmeni Murat Keçici, evinde ölü bulundu.

Olay, Söke'nin Atatürk Mahallesi Seven Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Söke'de dershane ve özel okullarda matematik öğretmenliği yapan Murat Keçici, Seven Sokak'taki evinde ölü bulundu. Yalnız yaşayan Murat Keçici'den haber alamayan arkadaşları, polise ihbarda bulundu. Murat Keçici'nin evine giden polis ve itfaiye ekipleri 44 yaşındaki matematik öğretmeninin cansız bedeni ile karşılaştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ile genç öğretmenin hayatını kaybettiği belirlendi.

Murat Keçici'nin cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. (aydindenge)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum