İl Milli Eğitim Müdürü geceyarısı merkeze alındı!

İl Milli Eğitim Müdürü geceyarısı merkeze alındı!
Milli Eğitim Bakanlığında üst düzey atama ve görevden almalar hız kesmeden devam ediyor....Son alınan il müdürü ise Züleyha ALDOĞAN oldu

MEB'de Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü görevini sürdüren Züleyha ALDOĞAN görevden alındı.

Eylül 2021'de Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun görevden alınması üzerine atanan Züleyha Aldoğan'ın görevi sona erdi. Aldoğan'ın MEB'de daire başkanı olacağı iddia ediliyor

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Züleyha ALDOĞAN Kimdir?

Hayatı boyunca, öğrenciliğinin hiç bitmeyeceğini ifade ederek, kendisini Türkiye’nin geleceği için sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirmeye adamış Züleyha ALDOĞAN için eğitim demek; “Yaşamın her alanında, yeşermeyi bekleyen filizlere verilen can suyu” demektir.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Züleyha ALDOĞAN, Gazi Albay babasının görev yeri olan Şanlıurfa´da doğmuştur. İlkokul hayatını Sivas´ta, ortaokul ve lise eğitimlerini İzmit´te tamamlamıştır. Yükseköğretimini Kocaeli Eğitim Enstitüsü´nde, lisans eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nde tamamlamıştır.

Öğretme yetisinin tılsımlı yanını “Hayatta her daim öğrenciyim.” sözleri ile perçinleyen ve bunu hayat felsefesi olarak kabul eden Züleyha ALDOĞAN; ikinci üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü´nde tamamladıktan sonra yüksek lisansını, Ahmet Yesevi Üniversitesi Yönetim Organizasyonu alanında yapmıştır.

Okul yıllarında, müzik ve tiyatroya duyduğu ilgi ve alaka, onun bugün sahip olduğu perspektifi, en güzel şekilde yansıtmaktadır. İnovatif düşünce yapısına, girişimci ve yenilikçi anlayışa sahip beyin ve fikirler için açtığı yol, onlara verdiği destek ile, görev yaptığı her kurumun eğitim öğretim yılını, bir öncekinden daha verimli kılmış; ileriye taşımış ve eğitim camiasının motivasyonunu daima yüksek tutmuştur.

Yüreğinin kapılarını; saf ve masum çocuk sevgisine, sonuna kadar açan, onlara duyduğu güveni her fırsatta hissettiren kişilik yapısı, Züleyha ALDOĞAN´ı, meslek hayatında bir adım daha öne taşımıştır. Mesleki başarıyı getiren asıl ödülün; çocukların, yüreğinde bıraktığı sıcacık sevgi ve onların, parlayan gözlerinde yakaladığı tebessüm olduğunu benimsemiştir.

Uzun ve zorlu meslek hayatına sığdırdığı, çözüm odaklı olabilme ve hızlı aksiyon alabilme becerisinin yanında; empati duygusunu kaybetmeden, sinerjik bir kurum yapısı oluşturabilmesi, çevresi tarafından, takdire şayan bulunmaktadır. Etkin insan ilişkileri sayesinde, eğitim öğretim hayatına, birçok okul kazandırmakla beraber; görevde bulunduğu yerlerin, özellikle dezavantajlı bölgelerinde, eğitim öğretime dair fiziki imkanların iyileştirilmesi çalışmalara öncelik vermiştir.

Fark yaratan, yenilikçi ve sürdürülebilir projeler; onun vazgeçilmez parçası olduğundan, iş birliğine daima açık bir idareci, öğretmen ve öğrenci kimliği taşımaktadır.

İletişime ve istişareye, daima açık oluşunun yarattığı güven duygusu, öğretmenler ve halkımız tarafından, yüksek memnuniyet ile karşılanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
16 Yorum