İl Milli Eğitim Müdürü, göreve hızlı başladı ​​​​​​​

İl Milli Eğitim Müdürü, göreve hızlı başladı ​​​​​​​
Kars İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya, Kars’ta eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltecek güçlü ve önemli adımlar atıyor.

Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Nevzat Kaya’nın atanması ilimizde memnuniyetle karşılandı.

Tecrübeli Müdür Nevzat Kaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, ilçe Milli Eğitim Müdürleri ile tanışma ve genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hızlı bir şekilde sahaya inen Kars İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya, ilimizde devam eden eğitim yatırımlarını da yerinde inceledi.

Müdür Nevzat Kaya, Yenişehir ve Karadağ Mahallelerinde yapımı devam eden okulların inşaat alanlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

İlçe ziyaretlerine de başlayan Kars İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya, Kağızman’da yapımı devam eden Kazım Karabekir Ortaokulu, Mustafa Yalçın İlkokulu ve Karakuş Anaokulu inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Kağızman MTSK sınav güzergâhında da inceleme yapan Müdür Kaya, tespit edilen eksikliklerin kısa sürede giderilmesi için yetkililere talimat verdi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Kars İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Yöneticileri, Okul ve Kurum Müdürlerinin katılımıyla eğitim öğretimde kaliteyi artırma amacına yönelik geniş katılımlı bir toplantı da gerçekleştirildi.

gazete kars

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.