İl Milli Eğitim Müdüründen, okul müdürlerine talimat!

İl Milli Eğitim Müdüründen, okul müdürlerine talimat!
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'dan, sene başı Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu toplantısı, okul müdürlerine önemli talimat!

Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Maarif Müfettişleri ve Eğitim Kurumu Müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Kurtaran “Amacımız, ülkemizin 100. Yılında okullarımızı amacımız okullarımızı en yüksek standartlara yükselterek çocuklarımıza eşsiz bir eğitim sunmaktır.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

TOBB Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi ve Piri Reis MTAL'de DİKA'nın desteğiyle kurduğumuz Dijital Sektörde Ben de Varım atölyeleri ile çok önemli bir projeyi hayata geçirdik. Projemizin kapsamında, güzel sanatlar liselerinde dijital tasarım ve dijital sanat ile meslek liselerinin bilişim bölümlerinde yazılım ve kodlama eğitimlerini bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. 1 Eylül ile birlikte, ilk defa atanmış olan öğretmenlerimiz görevlerine başlayacak. Bu büyük aileye yaklaşık 1000 yeni meslektaşımız katılacak. Öğretmenlik alanında Batman tarihinin en yüksek doluluk oranını yaşıyoruz. 170 binin üzerindeki çocuğumuzla birlikte eğitim yolculuğuna çıkacağız. Anasınıfı seviyesinde eğitim gören öğrenci sayımız oldukça yüksek. Bu öğrencilerimizin bir bölümü, 4-8 Eylül’de uyum eğitimine katılacak” dedi.

“VELİLERİMİZE HERHANGİ BİR KÜLFET YAPTIRMAYIN”

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Öğretmenlere seslenen Kurtaran “Velilerimizin ve öğrencilerimizin işlerini kolaylaştırmak adına elimizden geleni yapacağız. Velilerimize herhangi bir külfet getirmeden, çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilmesi için gereken imkanları sunacağız. Velilerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını okullarımıza gönderebilirler. Onların güvenliği ve eğitimi bizim en büyük önceliğimizdir. Birlikte, çocuklarımızın geleceğini daha parlak bir şekilde inşa etmek adına adım atıyoruz. Hep birlikte, öğrencilerimizin eğitim yolculuğunda yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

batmansonsoz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum