İl Milli Eğitim Müdürünün yerine ilçe müdürü atandı!

İl Milli Eğitim Müdürünün yerine ilçe müdürü atandı!
İl Milli Eğitim İl Müdürlüğü Pervin Töre görevden alındı, yerine Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın atandı

Eskişehir’de Milli Eğitim İl Müdürü yine değişti. 9 Nisan 2022’de Nesrin Kakırman’ın yerine atanan Pervin Töre, merkeze çekildi. Töre’den boş kalan Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ise Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın’ın atandığı öğrenildi. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Pervin Töre, görev değişikliği ile ilgili, “Bir yılda çok güzel hizmetler yaptık. Eskişehir’de çok güzel dostlar kazandık. Eskişehir gerçekten Yunus’un şehri, gayet güzel bir şehir. Herkesi tanımaktan son derece memnunum. Son gün, son dakikaya kadar da çalışmama devam ettim, helal olsun. Cuma günü saat 10’da görevimden ayrılacağım, Ankara’daki yeni görevime başlayacağım” dedi.

Sinan Aydın kimdir?

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

1972 yılında Erzincan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzincan’ın Çayırlı ilçesinde tamamladı. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu ve mezuniyetten sonra iki yıl özel sektörde çalıştı. 1999 yılında Milli Eğitim Bakanlığında göreve başladı. 2002 yılında Marmara Üniversitesi Sosyoloji ve Antropoloji bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. On bir yıl farklı kurumlarda eğitim yöneticiliği görevlerini ifa etti. Bilimsel toplantılarda tebliğler sundu, eğitimle ilgili farklı dergilerde makaleleri yayınlandı. Yine eğitimle ilgili muhtelif sivil toplum kuruluşlarında etkin görevler üstlendi. Üsküdar’da görev yapan tüm eğitim personelinin kişisel ve mesleki gelişiminin daha üst seviyelere yükseltilmesi için yerel, ulusal ve uluslararası projeler planladı. Bu projelerin başarılı bir şekilde yürütülmesi ve yaygınlaştırılması için halen çalışmalar yürütmekte olan Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır.

eskisehirekspres.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.