İl müdüründen öğrencilere tarlada sürpriz! Böyle kaç müdür var?

İl müdüründen öğrencilere tarlada sürpriz! Böyle kaç müdür var?
Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz'dan yine örnek bir davranış! Müdür Ömer Yılmaz tatilde tarlada çalışan öğrencilere sürpriz bir ziyarette bulunarak onlara tatil kitabı ve hediyeler verdi. Milli Eğitim Müdürünü tarlada gören öğrenci ve veliler çok mutlu oldular. MEB tarafından ilkokul öğrencileri için hazırlanan “Arkadaş” adlı tatil kitabını veren YILMAZ, tarladaki öğrenci ve aileleri ile sohbet etti.

Isparta İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, MEB' in ilkokul öğrencileri için hazırladığı "Arkadaş" adlı çalışma kitabını, işçi olarak çalışan ailelerin çocuklarına hediyeleri ile birlikte dağıttı. Ailelerle sohbet edip çocukların kaldığı ortamla birlikte işçilerin çalışma ortamlarını da inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü, hem öğrencilere hem de ailelerine başarı dileklerini iletti.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YILMAZ’ın tarladaki aileler ve çocuklarına yaptığı ziyaret ile ilgili sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşım şöyle:

“Bugün Bakanlığımızın ilkokul öğrencileri için hazırladığı “Arkadaş” adlı çalışma kitabını, ilimizde mevsimlik işçi olarak çalışan ailelerin çocuklarına hediyeleri ile birlikte dağıttık. Ailelerimizle dertleşip , çocuklarımızın kaldığı ortamla birlikte işçilerimizin çalışma ortamlarını da görme fırsatı elde ettik. Bizden isteklerini, kendileri için yapabileceklerimizi sorduk.  Belki imkanları azdı, ancak çocuklarımın gözlerindeki mutluluk bizleri mutlu etti.  Biz işçilerimize ve öğrencilerimize başarı dileklerimizi iletirken onlar bizleri yeni mahsul karanfillerle uğurladılar. Güzel ülkemin güzel insanları ve çocuklarım... İyi ki varlar...” 

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum