İlçe milli eğitim müdürlüğüne dışardan bir isim atanmasın

İlçe milli eğitim müdürlüğüne dışardan bir isim atanmasın
Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç'ınMEB Daire Başkanı olarak atanmasının ardından yerine atanacak isim merak edilmeye başlandı.

Kılınç'tan boşalan koltuk için özellikle Gaziantep dışından pek çok adayın ismi geçerken, kent kamuoyu Şahinbey MEM için şehri bilen bir ismin atanmasını istiyor. 

Gaziantep dışından bir isim atanmasın çağrısı

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Yeni Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü için ismi geçen adaylarının pek çoğunun Gaziantep dışından isimler olduğu belirtilirken, Gaziantep kamuoyu ise kenti bilen bir ismin atanmasını istiyor. Yeni atanacak müdürün kent dışından biri olması halinde alışma sürecinin uzun süreceği ve bu durumun da iş ve işleyişte aksamalara yol açacağı belirtildi. 

Gaziantep kamuoyu yetkililerden kenti bilen bir isim istiyor 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile kentin diğer yetkililerine sesini duyurmaya çalışan Gaziantep kamuoyu, Şahinbey Milli Eğitim Müdürlüğüne kenti ve kentteki işleyişi bilen bir ismin atanmasını istiyor. 

Mevcut başarılı yönetimle uyum içinde çalışacak isim beklentisi hakim 

Yeni atanacak müdürün özellikle yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ile de uyumlu çalışabilecek bir isim olmasının da çok önemli olduğunu ifade eden Gaziantep kamuoyu, bu konuda hızlı bir şekilde doğru adımların atılmasının çok önemli olduğunu da vurguladı. Yeni atanacak müdürün özellikle şehir dışından bir isim olması halinde alışma sürecinin en az bir yıl süreceğini belirten kamuoyu, bu durumun eğitimde sancılı bir döneme yol açacağını söyleyerek doğru adımların atılması adına yetkililere çözüm çağrısı yaptı.

memohaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum