İlçe milli eğitim müdüründen örnek davranış!

İlçe milli eğitim müdüründen örnek davranış!
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu depremzede öğretmeni evinde ziyaret etti.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu beraberinde şube müdürü Şaban Karakoç ile 6 Şubat depreminde İskenderun’da etkilenen Süleyman İnsan ve ailesine ev ziyaretinde bulundu. Sorunları olup olmadığını sordu. Her koşulda yanlarında olacaklarını söyledi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

6 Şubat’taki çağın afeti diye bilinen depremde İskenderun’da görev yapan Süleyman öğretmen Karşıyaka’da evine yakın Mavişehir ilkokulunda sınıf öğretmeni olarak görevlendirilmişti. Süleyman öğretmenin eşi de sınıf öğretmenliğinden emekli. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

“Her zaman yanımızda durdular"
İlçe Milli Eğitim Müdürü ve beraberindekilerin kendilerini ziyaret etmekten memnuniyet duyduklarını belirten Süleyman öğretmen şunları söyledi. Kadıoğlu müdürüm ve İlçe Milli Eğitim çalışanlarımızın İzmir’e geldiğimizden beri yakın ilgileri bizleri rahatlattı, deprem acılarımızı bir nebze hafifletti. Kendilerine yakın ilgilerinden dolayı ailem adına teşekkür ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum