İlçe milli eğitim müdürünün yeni görev yeri belli oldu

İlçe milli eğitim müdürünün yeni görev yeri belli oldu
Kilis İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Abdulkadir Atay'ın yerine Abdurrahim Demir atandı. Kilis yeni İlçe Milli eğitim müdürü Abdurrahim Demir kimdir?

Savur ilçesinde müdür iken Milli Eğitim Genel Müdürlüğü atama kararnamesi ile Midyat'a ilçe müdürü olarak atanan Abdurrahim Demir kimdir?

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Milli Eğitim Genel Müdürlüğü atama kararnamesini yayınladı.  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından birçok il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan değişim çerçevesinde Midyat Milli Eğitim Müdürü olacak isim de belli oldu.

Abdulkadir Atay'ın Kilis'e İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasından boşalan koltuğa Savur İlçe Milli eğitim müdürü Abdurrahim Demir atandı.

DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ

Demir’in en kısa zamanda Midyat'a giderek yeni görevine başlayacağı öğrenildi. Demir, gazetemize yaptığı açıklamada, Midyat İlçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atandığını belirterek, “Daha önce Şube Müdürlüğü görevi yaptığım Midyat ilçesinde eğitim kalitesinin yükselmesi için öğretmenler, müdürler ve velileri hep dayanışma içerisinde olduk”dedi.

DENEYİMLİ BİR İSİM

Midyat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini 2012- 2014 yılları arasında Savur ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünü de 2014-2023 yılları arasında başarıyla yürüten Demir’in eğitim camiası içerisinde uzlaşmacı tavrı, sorun yerine çözüm odaklı hizmet anlayışı, birleştirici ve kaynaştırıcı tutumu, ilkeli ve yapıcı duruşu ile herkes ve herkesim tarafından oldukça sayılan ve sevilen bir isim olmuştu.

Eğitim camiası içinde öğretmenlik de dahil çeşitli kademelerinde görev yapan Demir, deneyimli bir isim olarak tanınıyor.

Abdurrahim Demir Kimdir?

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

1977 yılında Şırnak İli İdil İlçesi Çığır Köyünde Dünya'ya geldi.

1995 Mardin Midyat Lisesi mezunudur.

2001 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat fakültesini bitirdi.

2002 yılında Mardin Midyat İlçesi Söğütlü İlkokuluna sınıf Öğretmeni Olarak öğretmenliğe ilk adımını attı.

2008 yılında Görevde yükselme sınavıyla Midyat 75.Yıl İMKB ilkokuluna Müdür Yardımcısı, 2014 yılında da Midyat Vali Kemal Nehrozoğlu İlkokuluna Müdür olarak atandı.

2012-2014 yılları arasında Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde iki yıl Şube Müdürlüğü görevinden sonra 19 Haziran 2014 tarihinde Mardin İli Savur İlçesine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Görevlendirildi.

11.10.2016 tarihinde milli Eğitim Bakanlığı tarafından aynı kuruma İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak asaleten atandı.

Demir, evli ve üç çocuk babasıdır.

mardinlife

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum