İlçe Milli Eğitim Müdürünün yerine okul müdürü atandı!

İlçe Milli Eğitim Müdürünün yerine okul müdürü atandı!
Hatay’da Okul Müdürü olarak görev yapan Cemal Gülistan Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Cemal Gülistan Kimdir?

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü belli oldu

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç'ın Ankara Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğü Daire başkanlığına atanmasının ardından boşalan  Şahinbey İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Hatay’da Okul Müdürü olarak görev yapan Cemal Gülistan Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Cemal Gülistan Kimdir?

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

22.11.1978 tarihinde Antakya’ da doğdu. İlköğrenimini Şeyhoğlu İlkokulu’ nda, ortaokul ve lise öğrenimini Hatay İmam-Hatip Lisesi’nde, yükseköğrenimini ise Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümünden 2001 yılında mezun olarak tamamladı.

11.09.2001 tarihinde   Gaziantep İli Şahinbey  ilçesi Şehit Adem Yavuz İlköğretim Okulu’nda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladı.  2002 yılında kısa dönem olarak Gaziantep’ te yerine getirdiği askerlik görevinin ardından aynı okulda ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yöneticilik görevlerinde bulundu.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

2006 yılından bu yana Hatay ilinde sırasıyla Şehoğlu İlköğretim Okulu, Beyhan Gençay İlköğretim Okulu,  Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kırıkhan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi ve Hatay Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar ve  Spor Lisesi’ nde öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üyelik ve yönetim kurulu üyeliği bulunmaktadır.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yapmıştır.

02.10.2015 tarihinden itibaren Nihal-Turgut Anlar Anadolu Lisesi Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

telgraf.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
10 Yorum