Liyakatli Eğitim ve Bilim Çalışanları (LİYAKAT-SEN) Sendikası Kuruldu

Liyakatli Eğitim ve Bilim Çalışanları (LİYAKAT-SEN) Sendikası Kuruldu
23.07.2018 tarihi itibariyle LİYAKATLİ EĞİTİM VE BİLİM ÇALIŞANLARI (LİYAKAT-SEN) sendikamızı kurmuş bulunmaktayız. Eğitim ve Bilim Hizmetleri iş kolunda faaliyet gösterecek olan sendikamız faaliyet  gösterdiği  iş  kolunda bulunan  çalışanların özlük  haklarının  iyileştirilmesinin yanında kamuda liyakat unsurunun hakim kılınması icin gayret gösterecek  mobbinge uğrayan üyelerinin hamisi ve sözcüsü olarak da etkili bir çalışma sürdürecektir.

23.07.2018 tarihi itibariyle LİYAKATLİ EĞİTİM VE BİLİM ÇALIŞANLARI (LİYAKAT-SEN) sendikamızı kurmuş bulunmaktayız. Eğitim ve Bilim Hizmetleri iş kolunda faaliyet gösterecek olan sendikamız faaliyet  gösterdiği  iş  kolunda bulunan  çalışanların özlük  haklarının  iyileştirilmesinin yanında kamuda liyakat unsurunun hakim kılınması icin gayret gösterecek  mobbinge uğrayan üyelerinin hamisi ve sözcüsü olarak da etkili bir çalışma sürdürecektir. İradesini ve varlığını güce teslim eden yığınların değil söyleyecek sözü olan nitelikli azınlıkların ve mağdurların hür sesi olacagiz. Asıl var olma nedemizi ve amacımızı unutmayarak  Siyaseti siyasetçilere bırakacagiz.  Gücümüzü  ve enerjimizi seçkin mensuplarına kamuda pozisyon ayarlama çabasında kullanmayacagiz.  Seçkin mensuplarını işveren olarak atanmasini sağlayıp sonrada o işverene karşı üyelerimizin hakkını savunacagız yalanını soylemeyecegiz. Aidatlarimizi işveren olarak atanan amirlere çiçek, yemek vererek çarçur etmeyeceğiz haddi bilecegiz, hakkı savunacagız. İş kolumuzdaki kamu kurum ve kuruluşlarında Hükümet politikalarının takipçisi, kural ve kanunların savunucusu olacagiz her türlü vesayeti ret edecek  sendikal esarete karşı çıkacağız. Devleti kurumlar, kurumları çalışanlar yüceltir anlayışı içinde kurumlarımızın dolayısı ile devletimizin saygınlığını ilke edinecegiz. İdarenin her türlü haksız ve kanunsuz tasarrufunun karşısında olacak hakkı bilecek hakkı savunacagız. Kandıran olmayacagiz kamuda her alanda şeffaflığı ve hesap verebilirligi savunacagız. Bu  ilke ve amaçlar  doğrultusunda bize güvenen ve inanan üyelerimizin sadakat ve inancina layık olacağız. Saygı ve selamlarımla kamu oyuna ilanen duyurulur.

Emir KAZAK
Liyakat-Sen Kurucu Genel Baskani
Kamu Şefleri Derneği Genel Başkanı

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum