MEB 2019 müdürlük / müdür yardımcılığı sınavı Nisan'da yapılacak

MEB 2019 müdürlük / müdür yardımcılığı sınavı Nisan'da yapılacak
MEB 2019 yöneticilik sınavı ne zaman yapılacak? Müdür ve müdür yardımcısı adayları için Bakan Selçuk sınavın Nisan'da ve ÖSYM tarafından yapılacağını açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün katıldığı bir televizyon programında yöneticilik sınavlarının Nisan 2019'da ve ÖSYM tarafından yapılacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi'nde programında konuştu. Program Ankara Sıhhiye'de bulunan ve Bakan Ziya Selçuk'un da öğrenim gördüğü Ankara Atatürk Lisesi Müzesinde yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yönetici atama sınavına ilişkin olarak geçen hafta bir yönetmeliği değişiklik yaptıklarına vurgu yaparak. "Nisan ayında bir yöneticilik sınavı yapılacak. Bu güzel ve nitelikli bir sınav olacak. ÖSYM tarafından geçerkleştirilecek" dedi. Bakan Selçuk, programda sık sık öğretmen ve yönetici eğitimine vurgu yaptı. ABD ve Kanada'daki, belirli bir süre geçtikten sonra, diplomanın çok fazla önemli olmayan uygulamasına atıfta bulundu.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
17 Yorum