MEB Genel Müdürleri ve İl Müdürlerinden "Milli Dayanışma" Kampanyasına Tam Destek

MEB Genel Müdürleri ve İl Müdürlerinden  "Milli Dayanışma" Kampanyasına Tam Destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Dayanışma Kampanyası'nı başlatmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığından da destekler gelmeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatında çalışan Genel Müdürler ile 81 il müdürü de kampanyaya birer maaşlarıyla katılacak.

MEB'den "Milli Dayanışma" Kampanyasına Tam Destek: Genel Müdürlerin ve İl Müdürlerinin Desteği. 

MEB Genel Müdürü Hamza Aydoğd'dan "Milli Dayanışma" Kampanyası'na Destek. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı basın açıklamasında duyurduğu "Milli Dayanışma" kampanyasına büyük destek geliyor. Sosyal medyada "Milli Dayanışma" kampanyası ile iligli paylaşımlar yapılıyor. Milli Dayanışma Kampanya'sına  Milli Eğitim Bakanlığından ilk destek  Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'dan geldi. Genel Müdür Hamza Aydoğdu yaptığı paylaşımla Milli Dayanışma kampanyasına bir maaşını bağışlayacağını duyurdu. 

Genel Müdür Hamza Aydoğdu'nun bu destek paylaşımının ardından diğer Genel Müdürler ve İl Milli Eğitim Müdürüleri de kampanyaya destek olduklarını belirten tweetler atarak bir aylık maaşlarını kampanyaya bağışladıklarını duyurdular. İşte o tweetler
İşte Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'nun Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 aylık  maaşını bağışladığını duyurduğu o tweeti:

Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde başlatılan “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” çerçevesinde bir aylık maaşımı bağışlayarak bu kampanyaya katılıyorum.
Allah,milletimize,devletimize zeval vermesin.
#bizbizeyeteriz 
#BirlikteBasaracagiz

ajanskamu

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum