MEB il ve ilçe şube müdürleri için 2019 yer değiştirme duyurusu yayımladı! Rotasyon 1 yıl ertelendi

MEB il ve ilçe şube müdürleri için 2019 yer değiştirme duyurusu yayımladı! Rotasyon 1 yıl ertelendi
Milli Eğitim Bakanlığı il ve ilçe şube müdürleri için 2019 yılı yer değiştirme duyurusunu yayımladı. MEB, şube müdürleri zorunlu yer değiştirme duyurusunu yayımladı. Milli Eğitim Bakanlığı, il ve ilçe şube müdürlerine 2018 yılında ertelen rotasyon uygulamasını bu sene uygulayacak mı? İşte 2019 yılı MEB şube müdürleri yer değiştirme duyurusu ..

Milli Eğitim Bakanlığı il ve ilçe şube müdürleri için 2019 yılı yer değiştirme duyurusunu yayımladı. MEB, şube müdürleri zorunlu yer değiştirme duyurusunu yayımladı. Milli Eğitim Bakanlığı, il ve ilçe şube müdürlerine 2018 yılında ertelen rotasyon uygulamasını bu sene uygulayacak mı? İşte 2019 yılı MEB şube müdürleri yer değiştirme duyurusu ..

Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin 2019 Yılı Bölge Hizmetine Bağlı Yer Değiştirme İşlemlerine İlişkin Duyuru

İl millî eğitim müdür yardımcıları, ilçe millî eğitim müdürleri ve il/ilçe millî eğitim şube müdürlerinin 2019 yılı bölge hizmetine bağlı yer değiştirme işlemleri 1 (bir) yıl süreyle ertelenmiştir.

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum