Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bölgeleri, Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi Değişti

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bölgeleri, Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi Değişti
Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü 2018-2019 eğitim öğretim yılında Eğitim Bölgeleri, Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesinde yapılan değişiklikleri yayımladı. MEB Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi ile MEB Eğitim Bölgeleri Yönergesinde yapılan değişiklikler 08/08/2018 tarihinde Sayın Bakanımızın Onayı ile yürürlüğe girmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü 2018-2019 eğitim öğretim yılında Eğitim Bölgeleri, Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesinde yapılan değişiklikleri yayımladı. MEB Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi ile MEB Eğitim Bölgeleri Yönergesinde yapılan değişiklikler 08/08/2018 tarihinde Sayın Bakanımızın Onayı ile yürürlüğe girmiştir.

Yönerge Değişikliği

MEB Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi ile MEB Eğitim Bölgeleri Yönergesinde yapılan değişiklikler 08/08/2018 tarihinde Sayın Bakanımızın Onayı ile yürürlüğe girmiştir.

MEB Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi ve Bakan Oluru için tıklayınız

MEB Eğitim Bölgeleri Yönergesi ve Bakan Oluru için tıklayınız

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.