Milli Eğitim Müdürü, okul inşaatını durdurdu! İşte gerekçesi

Milli Eğitim Müdürü, okul inşaatını durdurdu! İşte gerekçesi
Hendek'teki Ziya Gökalp İlkokulu inşaatında yamuk kolon iddiası sonrası harekete geçen Milli Eğitim Müdürlüğü, inşaatı durdurdu.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, inşaatın güvenliği hakkında bir değerlendirme yapabilmek için Sakarya Üniversitesi'nden teknik bir rapor talep ettiği öğrenildi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Hendek'te Gündem Olan İddia
Sakarya'nın Hendek ilçesinde devam eden Ziya Gökalp İlkokulu inşaatı, gündemi sarsan bir iddia ile adını duyurdu. Sosyal medyada paylaşılan iddia, Dereboğazı Mahallesi D-100 yan yol üzerindeki okul inşaatının kolonlarının imar mevzuatına aykırı bir biçimde yamuk yapıldığını öne sürüyor.

İnşaatın Durması ve Teknik Rapor Talebi

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

İnşaatın denetimi konusunda yetkili olan Milli Eğitim Müdürlüğü, iddiaların ardından inşaatı durdurma kararı alındığı belirtildi. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, inşaatın güvenliği hakkında bir değerlendirme yapabilmek için Sakarya Üniversitesi'nden teknik bir rapor talep ettiği ifade edildi.

medyabar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum