Milli Eğitim Müdürünün yeni görevi belli oldu

Milli Eğitim Müdürünün yeni görevi belli oldu
İlçe müdürü Mustafa Özcan'a MEB'de önemli görev! Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan daire başkanı oldu.

Eskişehir Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan'ın ataması, MEB Daire Başkanlığına yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda Daire Başkanlıklarında görev değişiklikleri ve yeni atamalar gerçekleştirildi. 

Bu kapsamda Eskişehir Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan'ın da Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandığı öğrenildi. 

Mustafa Özcan'nın Hayatı 

1975 yılında doğdu. 1993 yılında Eskişehir İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi´nde Sosyal Bilimler Enstitüsü´nde Bilgi Yönetimi bölümünde ve Osmangazi Üniversitesi´nde İlahiyat Fakültesi´nde Felsefe ve Din Bilimleri üzerine yüksek lisanslarına devam etmektedir. Seyitgazi Doğançayır İlköğretim Okulunda , 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlköğretim Okulu'nda, Prof. Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi'nde , Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu'nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptı. 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlköğretim Okulu'nda, Barbaros İlköğretim Okulu'nda Okul müdür yardımcılığı; Eti Sosyal Bilimler Lisesi, Toki Savaş Kubaş Anadolu Lisesinde Okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 2003-2009 yılları arasında Avrupa Birliği Projeleri, Toplam Kalite Yönetimi Çalışmaları,Arge Çalışmaları, Bilgisayar ve Sınav Hizmetleri, Hizmetiçi Eğitim Şubelerinin şube müdürlüğünü yaptı. 2014 yılının kasım ayından bu yana Avukat Şahap Demirer İlkokulu´nda okul müdürü olarak görev yapan Özcan, 19 Şubat 2020'de Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine başlamıştır. Yeni görevi olan, Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanlığı'nda görev yapmaktadır. 

eskisehir.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.