Öğretmen Karne Görüşleri

Öğretmen Karne Görüşleri
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem sonu gelirken öğretmenlerimiz için karne görüşlerini derledik her seviye öğrenciye uygun olarak hazırladığımız içerik sizlere fikir verme konusunda yardımcı olacaktır...

2017-2018  Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem sonu gelirken öğretmenlerimiz için karne görüşlerini derledik her seviye öğrenciye uygun olarak hazırladığımız içerik sizlere fikir verme konusunda yardımcı olacaktır...

Canım öğrencim,sarı kızım...Başarmak vazgeçmemektir.En büyük zaferler vazgeçmeyenlerindir. Dünya vazgeçenleri değil başarılı olmak için gerekli azim ve çalışmayı gösterenleri hatırlar.Unutturma kendini...Başar...Seni seven ve sana güvenen öğretmenini Mutlu Et...
İyi bir başlangıç,yarı yarıya başarı demektir.Her şeyin en önemli noktası başlangıçtır.Başlangıç noktan bugün olsun.Kendine güven,cesur ol,Korkma.Hemen bugün başla ki çalışmaya,başarılı ve mutlu ol hayatın boyunca.Senin mutluluğun benim mutluluğum.Hadi yakışıklı oğlum gülümse ve tut elimden,götür bizi başarı ülkesine...
Unutma...Hayat senin cesaretine göre büyür veya küçülür.Büyük cesaretlerle dolu bir hayat seni bekliyor.Sana güveniyorum,sakin ol ve başar.Öğretmenin seni çok seviyor...
Günün birinde herkes kendi yıldızını bulabilsin diye mi parlaktır tüm yıldızlar...(Küçük prens)Yıldızın orada seni bekliyor,küçük prenses...Sakin ve emin adımlarla ilerle...Bunu yapabilirsin...Seni çok seviyorum akıllı kızım benim
Ne kadar yavaş ilerlediğinin bir önemi yok,yeter ki durma.Durmak zamanı geçti,zaman çalışmak zamanı...Uğraş,didin,düşün,ara,bul ve koş...Çalışarak koşacağın yerde başarı seni bekliyor...
Güzel,kara kızım benim başarı istenmediği yere gelmez.Ama senin ise çok yakınına gelmiş başarı...Hemen kapının önünde...Neden açmıyorsun?Yoksa istemiyor musun sen başarmayı?Hadi aç hoş geldin de başarıya...Şimdiye kadar seni beklettiğim için çok pişmanım de...Bir daha senden hiç ayrılmayacağım de.Bundan sonra Hamide demek başarı demek de herkese..
Zafer,zafer benimdir diyebilenlerindir. Benim yakışıklı, gülen gözlü öğrencim.Futbolcular hiçbir zaman yenilgiyi düşünmezler.Her maça kazanmak düşüncesi ile çıkarlar.İşte senin de maçların bugün başlıyor.At gollerini,ulaş zaferlere...Her zamankinden daha yüksek sesle bağır şimdi sen de,bekle beni zafer ,Recep geliyor de,nice zaferler seni bekliyor,öğretmenin de senden gelecek olan zafer haberlerini…
Benim yakışıklı,içine kapanık ve bir o kadarda inatçı oğlum.Kazanmak istiyor fakat kazanamayacağını düşünüyorsan;bu hayatta kesinlikle kazanamazsın.Gerçek başarıya ancak başarısızlık korkusunu yenerek ulaşabilirsin.Hadi artık yen şu korkunu...Güven kendine...Korkunu yen ki seninle başarıdan başarıya koşalım...
Benim uykuyu çok seven kara oğlum...Her sabah uyandığında iki seçeneğin vardır,ya tekrar uyur hayal görürsün ya da kalkar,uyanır,hayallerinin peşinden gidersin.Uyanmanın zamanı gelmedi mi daha?Hadi kalk.Yıka elini yüzünü,giy formanı,al kitabını,defterini,dinle öğretmenini.Biraz istek biraz çaba çok daha iyi olabilirsin...
Sevgili öğrencim,benim akıllı bıdığım...Öğretmeninin senin başarılı olabilmene inandığı kadar sen de kendine inanırsan başarının formülünü bulmuş olacaksın.Sen lidersin...Lider özellikteki kişiler cesurdurlar.Hep başarılı olmanın hayalini kurarak kendi kendilerine söz verirler.Senden kendine ve seni çok seven öğretmenine yüksek bir sesle söz vermeni istiyorum.Başarılı olmak için asla pes etmeyeceğim Fatma Zehra.Başarılı olmak için asla pes etmeyeceğim öğretmenim..
Mert,cesur ve yakışıklı oğlum benim.Hayatta hiç kimse seyirci koltuğunda oturanları alkışlamaz.Alkışlar hep sahneye çıkan cesur insanlar içindir.Çık başarı merdivenlerini.Atla başarı sahnesine.Duyur adını.Herkes seni alkışlasın.Göster Halilin kim olduğunu.Sen yaparsın...
Cesaret,korkmana rağmen harekete geçebilmektir ve başarı asla vazgeçmeyenlerindir...Kendine güven akıllı öğrencim benim...
Başarılı insanlar yola çıktıklarında hata yaparlar,hatta hata üstüne hata yaparlar ve sonra yeniden hata yaparlar ama asla çıktıkları yoldan geri dönmezler.Ve daima zirveye ulaşırlar.Zirvede de her zaman bir kişiye daha yer vardır.O kişi sensin Mustafa...Seni başarının zirvesinde kollarımı açmış bekliyor olacağım.
Utangaç,kibar,güldüğü zaman yanağında güller açan tatlı kızım benim...Başarı yalnızca hazırlıklı olana gider.Sen gerekli hazırlığını sabırla,hiç durmadan yap ki başarı yakanı hiç bırakmasın.Sana inanıyorum.Başarı seninle gelecek.Öğretmenin seni çok seviyor,sende onu seviyorsan haydi iş başına.
Unutma, unutma,unutma...Seni çok seven öğretmenini...Kitabını,defterini,cetvelini,ne de hedeflerini...Asla unutma.Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez.Ben senin rüzgarın olurum ama sen hedeflerine ulaşmak istersen...Hedeflerini belirleyip yola çıkmaya hazır olduğunda çağır beni,öğretmenin götürür seni...
Bir şeyleri denemekten korkma, yorulma ve asla vazgeçme...Unutma imkansız diye bir şey yoktur...Öğretmenin seni çok seviyor Sefacığım...
Yalnızca sahibi olmayan sandallar dalgaların götürdüğü yere giderler.Sandalını sahipsiz bırakma ve kendi gücüne inan...Sana çok güveniyorum prenses kızım benim...
Göstermiş olduğun gayretten dolayı seni kutluyor, senin daha büyük başarılar kazanacağına inanıyorum.
Karnendeki i notlara baktıkça, ne denli daha başarılı öğrenci olduğunu görüyorum. Tebrikler.
Başarılarının devamını dilerim.
Başarılı, çalışkan ve en önemlisi ahlaklı ve terbiyeli bir öğrencisin, ömür boyu hep başarılı olman dileğiyle.
Çalışmaların oldukça güzel, ancak daha başarılı olman için biraz daha gayret etmen gerekiyor. İyi tatiller.
Şu anda gösterdiğin performanstan daha fazlasını gösterebileceğine olan inancımla gayretlerinin artmasını temenni ediyorum.
Başarı grafiğinin artması dileğiyle.
Sana inanıyorum ki daha iyisini yapabilirsin.
Çalışmalarında henüz istenilen seviyeye ulaşmış değilsin. Fakat zorlukları ancak çalışarak aşabiliriz. Biraz daha gayret etmeni istiyorum.
Önümüzdeki yıllarda derslerine biraz daha fazla zaman ayırman, daha da güzel bir karneye sahip olman demektir. Başarılar diliyorum.
Bu yıl derslerinde istediğimiz performansı yakalayamadın. Dilerim önümüzdeki yıl daha fazla zaman ayırarak, daha başarılı olursun.
Hedef belirleyerek çalışmalarına başlar ve planlı olarak çalışır, okur, yazarsa başarılı olabilir.
İnanmak başarmanın yarısı değil hepsidir. İstersen başarabileceğini biliyorum.
Çalışmalarını ve ödevlerini aksattığın için kendi seviyende değilsin. Senden derslerine odaklanmanı istiyorum
Hedefini belirleyerek çalışmaya başlar, planlı olarak çalışır, okur, yazarsan başarılı olabilirsin
Seni ve aileni tebrik ediyorum. Derslere katılımın ve problemleri hızlı çözmen beni çok mutlu etti. Matematik dersini başardığın gibi, okuma ve yazmanı da güzelleştireceğine eminim yavrum. Mutlu tatiller.
Bu dönem derslere aktif katılımınla ve karnenle beni çok mutlu ettin, seni tebrik ediyorum yavrum. Senin çok daha başarılı olacağına inanıyorum. Tatilde sevdiğin kitapları alıp okuyabilirsin. Mutlu tatiller.

ÇOK BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN
1.      Bu dönem çok çalıştın ve bu çalışmanın karşılığını aldın. Başarılı çalışmalarının devamını dileyerek takdirlerimi sunuyorum. Tebrikler Emincan
2.      Başarılı, çalışkan ve en önemlisi ahlaklı ve terbiyeli bir öğrencisin. Ömür boyu hep başarılı olman dileğiyle... Senin gibi bir öğrenci yetiştirdikleri için ailene teşekkür ediyorum. Tebrikler Ece.
3.      Ders içi ve ders dışındaki davranışlarınla beni çok mutlu ettin ve bunun karşılığını da dönem sonunda aldın. İyi ki senin gibi bir öğrencim var.Teşekkür ederim Sudem.
4.      Bu kadar zorluk arasında ancak senin kadar harika bir öğrenci bu başarıyı gösterebilirdi. Seni tebrik ediyor, ailene de teşekkür ediyorum.Tebrikler İsmail.
5.      Derslerinle, davranışlarınla ve duruşunla sınıfımızın örnek öğrencilerinden biri oldun ve bu başarıyı hak ettin. Senden daha iyilerini bekliyorum.Tebrikler Melike.
6.      Allah her öğretmene senin gibi mükemmel bir öğrenci nasip etsin.Teşekkürler Sema Nur.Bana senin gibi birkaç öğrenci daha versinler bu okulu yerinden oynatırım.
7.      Güler yüzün ve neşeli tavırların hepimizi sarıp kucakladı. Bu neşen ve başarının tüm hayatın boyunca seninle birlikte olmasını diliyorum. İyi ki senin gibi bir öğrencim var.Tebrikler Ayça.
8.      Ders içinde ve ders dışındaki örnek davranışlarınla beni çok mutlu ettin. Bunu derslerdeki başarına yansıtmış olman da ayrıca gurur verici. Seni tebrik ediyor, ailene de teşekkür ediyorum.Tebrikler Cemre.
9.      Davranışlarınla, karakterinle ve derslerdeki duruşunla ne kadar örnek bir öğrenci olduğunu gösterdin. Seni kutluyorum, ailene de teşekkür ediyorum.Tebrikler Esma.
10.  Ailene senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Allah her öğretmene senin gibi bir öğrenci nasip etsin. Teşekkürler Yusuf.Bana senin gibi birkaç öğrenci daha versinler, bu okulu yerinden oynatırım.
11.  Belki çok yorulduğun dönemin son gününde karne notların seni dinlendirecektir. İlk tebrik eden ben olmak istedim. İyice dinlen, ikinci dönem daha iyisini bekliyorum senden.Seni tebrik ediyor, ailene de teşekkür ediyorum.

İYİ ÖĞRENCİLER İÇİN
1.      Dönem içinde giderek yükselen bir grafiğin oldu. İkinci dönemde seni daha iyi yerlerde görmek istiyorum.Tebrikler İsa.
2.      Gösterdiğin gayret ve çalışmalarının sonucunda başarılı bir dönem geçirdin. İkinci dönemde daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum.Tebrikler Emre.
3.      Küçük yaramazlıkların da olsa gösterdiğin gayret ve elde ettiğin başarı beni çok mutlu etti. İkinci dönemde daha iyisini yapabileceğine inanmanı istiyorum.Tebrikler Baran.
4.      Bir geçen dört aya, bir de karne notlarına baktığımızda durumunun iyi olduğunu söyleyebiliriz. Fakat daha iyi olmak senin elinde. İkinci dönem senden bunu bekliyorum.Tebrikler Batuhan.
5.      Derslerinde göstermiş olduğun başarılarından dolayı seni kutluyorum. Daha iyisi de olabilirdi. Tatilde iyice dinlen ve başarılarını artırma kararlılığıyla dön. Neden daha iyisi olmasın?Tebrikler Eyüp.
6.      Son derece başarılı geçen ilk dönem için seni tebrik ediyorum. Umarım ikinci dönem daha da iyi olursun. Senden daha fazlasını bekliyorum.Tebrikler Ali Kaan.
7.      Zaman içinde gösterdiğin gelişim ve başarı grafiğindeki artış beni çok mutlu etti. İkinci dönem daha başarılı olacağına inanıyorum. Söz mü?Tebrikler Ozan.
8.      Başarılı, çalışkan ve en önemlisi ahlaklı ve terbiyeli bir öğrencisin, ömür boyu hep başarılı olman dileğiyle.Tebrikler Sude.
9.      Davranışlarıyla ve notlarıyla arkadaşlarına örnek olacak bir öğrencisin. Senin gibi bir öğrenciye sahip olduğum için çok şanslıyım.Teşekkürler Ayşegül.

NORMAL SEVİYEDEKİ ÖĞRENCİLER İÇİN
1.      Dikkatini yoğunlaştırır ve performansını arttırırsan daha iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum. Tatilde karne notlarını ve geçen dönemi değerlendirmeni istiyorum.
2.      Ödevlerine dikkat etmesi, daha çok kitap okuması ve sınıfta öğretmen ders anlatırken daha dikkatli dinlemesi gerekiyor.
3.      Başarı, başaracağım diyenlerindir. Senin de bu söze olan inancının artmasını ve bunu gerçekleştirmeni diliyorum. İkinci dönemde seni daha iyi yerlerde görmeyi diliyorum.
4.      Senden yana umudum çok. Daha iyilerini yapabileceğine inanıyorum. Olmayı hak ettiğin yer burası değil. Çok daha iyi yerlerde olabilirsin. İkinci dönem seni daha iyi yerlerde görmek istiyorum.
5.      Bir dönem geride kaldı. Eksiklerini görmüş olmalısın. Daha başarılı olman için ben yanında olacağım. Yeter ki sen biraz planlı ve düzenli çalışmaya karar ver. Sana güveniyorum.
6.      Şu anda gösterdiğin performanstan daha fazlasını gösterebileceğine inanıyorum. Gayretlerinin artmasını diliyorum. İkinci dönem seni daha iyi yerlerde görmek istiyorum.
7.      Sen de görüyorsun ki eksiklerin var. En önemli eksiğin de planlı çalışma, dersi iyi dinleme ve anlamadığını sorma konusunda. İkinci dönem bu eksiklerini giderirsen neler başardığına sen bile şaşıracaksın.
8.      Dikkatini yoğunlaştırır ve performansını arttırırsan daha iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum. Tatilde karne notlarını ve geçen dönemi değerlendirmeni istiyorum.
9.      Şu anda gösterdiğin performanstan daha fazlasını gösterebileceğine inanıyorum. Gayretlerinin artmasını diliyorum. İkinci dönem seni daha iyi yerlerde görmek istiyorum.
Olmayı hak ettiğin yer burası değil. İkinci dönem çok daha iyi çalışarak daha güzel yerlerde olmanı istiyorum. Biraz daha gayret edersen çok daha iyi yerlerde olabilirsin.

Saygılarımla

Salih HAZIR
Eğitimci YAZAR

Kamubiz.com ÖZEL HABER

(Sitemizden Alıntılanan Haberlerde Kaynak Gösterilmeden Kullanılması Halinde Yasal İşlem Yapılacaktır)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.