Öğretmenevi müdürü yolsuzluktan gözaltında

Öğretmenevi müdürü yolsuzluktan gözaltında
Emniyet Müdürlüğü ekiplerince öğretmenevine düzenlenen operasyonda öğretmenevi müdürü olan Yunus M., gözaltına alındı. Yunus M.'nin yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi.

Diyarbakır Öğretmenevi Müdürü Yunus M., yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alındı. Yunus M. ile birlikte çok sayıda esnaf da gözaltına alındı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri öğretmenevine operasyon düzenleyerek Öğretmenevi Müdürü Yunus M. ile birlikte çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınan M. daha önce FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle açığa alınan bir kişiyi öğretmenevinde çalıştırdığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılmıştı.

M. ve beraberinde gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ederken, operasyon sırasında polis ekipleri çok sayıda dokümana el koydu.
İHA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.