Okul Müdürü, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti

Okul Müdürü, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti
Kozlu Uzungüney İlkokulu Müdürü 55 yaşındaki Recep Kıyar, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesine Uzungüney İlkokulu Müdürü Müdürü Recep Kıyar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

55 yaşındaki Recep Kıyar’ın kaldırıldığı Ereğli Echomar Hastanesi’nde yapılan ameliyata rağmen hayata tutunamadı öğrenildi.

Recep Kıyar, Kozlu Aziziye Camisi’nde öğle vakti kılınacak namazın arından Kozlu Kızılcakese Köyü Toptaşı Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Recep Kıyar kimdir? 

Recep Kıyar, 25 Eylül 1968 yılında Kozlu Kızılcakese köyü Toptaşı Mahallesi’nde doğdu. İlkokulu köyünde, Zonguldak İmam Hatip Lisesi'ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Yüksek Okulu'nu bitirdi. 1991 Yılında Şanlıurfa-Viranşehir'de göreve başladı. 1996 Yılından itibaren Kozlu Köyü, 19 Mayıs 100.Yıl İlkokulu’nda öğretmenlik yaptı. 2007 yılında müdür yardımcılığı ile başlayan idarecilik görevlerini sırasıyla Cengiz Topel İlkokulu-Ortaokulu, Kocatepe İlkokulu okul müdürü olarak devam ettikten sonra 01/07/2019 tarihinden itibaren Uzungüney İlkokulu’nda başlayıp halen bu görevi yürütmektedir. Evli ve 11 ve 21 yaşlarında iki erkek evlat sahibidir.
pusulagazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.