Okul müdüründen sözleşmeli öğretmenleri aşağılayan talimat

Okul müdüründen sözleşmeli öğretmenleri aşağılayan talimat
Türk Eğitim Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş: KRALLARDA BİLE BU HADSİZLİK YOKTU!!!Burası bir Afrika ülkesi değil burası Şırnak Silopi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi .Okul müdürü sözleşmeli öğretmenleri Maraba,köle zannediyor olmalı ki.Bakın ne talimatlar yağdırmış.Ayıptır yahu,ayıp.Liyakatsız insanları iş başına getirirseniz adam kendini vezirde zanneder kralda.Ama bunlara bir dur demek lazım.Böylesilerinin hemen defteri dürülmelidir.

Türk Eğitim Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş, Şırnak Silopi Kız Anadolu İHL Okul müdürünün sözleşmeli öğretmenleri aşağılayan bir talimat yayınladığını iddia etti. Öğretmeneler verildiği belirtilen yazıda, müdür yardımcılarının verdiği görevlerin müdürün bir talimatı olduğu, karşı çıkılmasının müdüre karşı çıkmak anlamına geleceği belirtilmiştir. Başka bir maddede ise amire selam vermeyenin öğretmenin cezayla karşılaşacağı belirtilmiştir. İşte Akkaş'ın paylaştığı, okul müdürünün talimatı:

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum