Okullara 49 Şehirde 25 Bin TYP (Temizlik ve Güvenlik) İlanları Yayımlandı

Okullara 49 Şehirde 25 Bin TYP (Temizlik ve Güvenlik) İlanları Yayımlandı
2020-2021 eğitim öğretim yılı için okullara İŞKUR TYP kapsamında 25 bin temizlik ve güvenlik görevlisi alımı için başvurular başladı! Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR ile okullara toplum yararına programı kapsamında KPSS'siz personel alımı yapılacak. Eylül TYP alımında eğitim ve yaş şartı aranmayacak. İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı okullardaki kadrolara güvenlik görevlisi, çevre düzenlemesi, bakım ve onarım ve temizlik alanında alımlar yapılacak. Başvur

Milli Eğitim Bakanlığı ile İŞKUR işbirliğinde ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda mezuniyet, yaş ve sınav şartı olmadan okullara personel alımı yapılacağı bildirildi. Sınavsız geçici olarak ookullarda çalıştırılacak personeller başvurularını İŞKUR üzerinden yapacak. Bu yazımızda TYP personel alımı başvuru bilgilerine yer verdik.

TYP NEDİR?

Toplum Yararına Program kapsamında okullara personel alımı yapılmaktadır. Alınan personeller, okullar kapanana kadar çalıştırılacak. Okullar kapanana kadar çalışan personellere her ay asgari ücret tutarında ödeme yapılır. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TYP personel alımı başvurusu yapacak adayların aşağıdaki başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir:

HANGİ İLLER İÇİN İLANLAR YAYIMLANDI?

İŞKUR TYP ilanları kısmında yayımlanan duyurulara baktığımızda aşağıdaki şehirlere personel alımının yapıldığı bildirildi:

BAŞVURU ADIMLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu İŞKUR üzerinden yapması gerekmektedir. 

İşte adım adım başvuru bilgileri:

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.

İŞKUR şifreniz yoksa e Devlet kısmından giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda üst menüde bulunan ONLİNE İŞLEMLER kısmına tıklayın ve aşağıda belirtilen adımları izleyin ve TYP başvuru sayfasına gidin.

TYP numarası nedir? TYP numarası, ARA butonuna tıkladığınızda SEÇ yazan yerin altındaki numaradır. 

Kamubulteni.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.