Şube müdürleri Bakan Selçuk'tan 513 kadroya yeniden atama bekliyor

Şube müdürleri Bakan Selçuk'tan 513 kadroya yeniden atama bekliyor
Milli Eğitim Bakanlığınca 2018 yılında ataması gerçekleştirilen 513 şube müdürü atamasının, yeni mahkeme kararları doğrultusunda yeniden yapılması isteniyor.

Sayın Bakanım bizler 2018 yılında yapılan şube müdürlüğü sınavına girmiş adaylarız. Ne yazık ki 2018 yılında gerçekleştirilen 513 şube  müdürü atamaları mahkeme tarafından 2 sorunun iptali üzerine geçersiz hale gelmiştir. Bu süreçte mülakat puanlarındaki dengesizlikler, mahkeme kararlarındaki farklılıklar sonucu yanlış doğru soru sayılarının sürekli değişmesi, daha önce 3 soru iptaliyle mülakata giren ve atanan adayların son mahkeme kararıyla atamalarının geçersiz olması, atanıp gitmeyen ve istifa eden adaylar dolayısıyla karmaşık bir durumla karşı karşıya kalınmış ve adayların mağduriyeti söz konusu olmuştur.  Sürecin adaletli bir şekilde tamamlanması ve yeni mağduriyetlerin oluşmaması için mülakata katılan ve başarılı olan tüm adayların 513 +ek kadro tahsis edilerek yeniden tercih hakkı verilmesi yoluyla atanmasını talep ediyoruz.

Yeniden Atama Bekleyen Şube Müdürleri Platformu

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum