Türk Eğitim Sen'den Eğitim Bir Sen'e Cevap

Türk Eğitim Sen'den Eğitim Bir Sen'e Cevap
Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Latif Selvi'nin Türk Eğitim Sen'i hedef alan açıklamalarına Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolgun'dan cevap geldi.İşte O açıklamalar;

Mehmet Yaşar Şahindoğan:TÜRK EĞİTİM SEN’İN SENDİKACILIĞININ ZEKATI BİLE SİZİ AŞAR EFENDİ...

Çıkmış adam yandaşlıkla ve hak gasplarıyla geldikleri noktayı sendikal başarı ve azmin zaferi diye yutturmaya kalkıyor.

Baskı ile ya da ahlaksız tekliflerle üye yaptıklarınız size çok gülmüştür.

Hele hele Türk Eğitim Sen’i karalama çabaların ise tam bir güneşi balçıkla sıvamaya çalışma denemesidir. Ama nafiledir; Ne güneş balçıkla sıvanabilir, ne de takkenin düşüp kelin görünmesi engellenebilir.

Sizin cemaziyelevvelinizi herkes biliyor. Türk Eğitim Sen yetki almasın diye Fetö sendikasıyla iş tutup da, gayrımeşru ilişkiye girenlerin sendika vurgusu da, demokrasi vurgusu da ancak masaldır muhataplarına...

Şuna emin olun Sendikacılık tarihi herkesi yazacak. Türk Eğitim Sen’i adam gibi adamların her türlü tehdide ve baskıya rağmen dik durdukları yapı diye altın harflerle yazarken, sizi de, sarı sendikacılığın ve kamu çalışanları arasına “Truva atı” yerleştirme çalışmasının bariz örneği diye yazacaklar.

Çırpınışlarınızın gerçek nedeni geminizin su alması ve batacağının net olarak görülmesidir. Bunu herkes biliyor. Türk Eğitim Sen’e saldırmakla bu akibeti değiştiremezsiniz. Sarı sendikacılığın yeri tarihin çöplüğüdür. Bu sona hazır olun bence.

Yolun sonu görünüyor...


Selahattin Dolgun:LATİF 2010 KONUSUNDA HAKLI; HERKESTEN BİR ADIM ÖNDE GİTTİLER! DİĞER SÖYLEMLERİNE GELİNCE LATİF OLMUŞ LATİFE!

Haklısın Latif, kesinlikle haklısın! Şu konuda hakkınızı yemeyelim: 2010 referandumunda ter döktüğünüz doğrudur. Hatta bahsettiğin o referandum için hakkınızı teslim edelim ki “HERKESTEN BİR ADIM ÖNDE GİTTİĞİNİZ” de doğrudur. Bizimse bugün de olsa “hayırda hayır vardır!” diyeceğimiz o süreçte hayır diye çalıştığımız da doğrudur. Senin bugün bile savunduğun o referandum sonrasına ne demişti Sayın Cumhurbaşkanı “2010 referandumu, dikkat ederseniz onların çok çırpındığı bir referandum oldu. Sizlerden de bir adım önde gittiler. Meğerse bu iyi niyetli değilmiş. Şimdi onları düşünüyorum. Niye iyi niyetli değilmiş? Çünkü o referandumda bunların tek hedefleri vardı. İdari ve adli yargıyı ele geçirmek. Ve bunu başardılar.” Lakin Latifciğim 2010 referandumunu gündemine almışken bir cümleyi de eksik bırakmışsın! O günlerde “Allah’tan acil şifalar diliyordunuz!” ya onu da eklemen gerekirdi. Bunları da eksik bırakma, yapılanları tam olarak hatırla ve hatırlat!

Menfaatleri için bütün ilkelerini feda edenlerin, ilkeleri için bütün menfaatlerini feda edenleri anlaması zaten beklenemezdi. Görüyorum ki hakikat değişmemiş Sende de öyle olmuş! Sendikacılığın merkezine “BİZİM İLKEMİZ ÖNCE ÜLKEMİZ!” söylemini koyup bunu da eyleme dökenleri ideolojik bir takıntı olarak algılaman bu açıdan bakıldığında son derece normaldir. Memleket meseleleri ve eğitim çalışanlarının sorunları üzerinde sosyal medyadan çatışmak yerine, Beyinlerimiz savaşsın isterdim ama bu noktadan bakınca da görüyorum ki maalesef silahsızsın! Söylemlerin standart bir trol taktiği! Beyin boşalmış da ağızdan akıyor gibi! Bırak sağa sola saldırmayı da ne kazanım elde ettiniz ondan bahset! Toplu sözleşme sürecinde saat:3’te cüzdan bırakıp 3 buçuk zam verilenler Eğitim camiasının önüne buçuklarla geldiler buçuk olarak da gidiyorlar! Eylem kim siz kim?

Hak eden birinin hakkını alıp hak etmeyen birisine vermeyi mülakat rezilliğiyle peşkeş çekenlerin, baskıyı, ötekileştirmeyi adet edinenlerin, bırakın Türkiye geneli kurum yöneticilerinin sendikal dağılımını proje okulların yöneticilerinin dahi sendikal dağılımlarına bakınca foyası ortaya çıkanların; ilkel çıkarların yaşandığı, ilkesiz çıkarcıların toplandığı, çarpık ilişkilerin kurgulandığı merkez haline dönüşenlerin kendisi neyse söylemi de odur! Onlara diyeceğimiz şudur ki İtin işi, kurda tuzak kuracak, Kurt yürekler TÜRK,TÜRK diye vuracak! Anlaşılan o ki eğitim camiası sendikal alanda Türk, Türk diyerek doğru yere vuruyor, tünelin ucunda ışığı gören bunlardan kaçıyor, bunlar da bas bas bağırıyor!

Latif misin, Latife misin bilmem ama yazdıklarına bakınca sözcük anlamı gibi olduğun kesin! Güldürdün, eğlendirdin; şaka gibisin! 
mektepligazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum