Vali Seddar Yavuz'dan, okul müdürlerine uyarı!

Vali Seddar Yavuz'dan, okul müdürlerine uyarı!
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, okul müdürleri ile yaptığı toplantıda servis şoförlerinden bağış alınmaması hususunda uyarıda bulundu

Yarın sabah okullar açılıyor. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, okul müdürleri ve servis şoförlerine seslenerek uyarılardı bulundu. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Gerçekten de son bir ay içerisinde İzmit kent merkezindeki gözlemlerime göre personel servisleri didik didik arandı, kayıtlarına bakıldı, bir çoğu kenara çekilerek bağlandı ve cezalar kesildi. Şimdi servisler öğrencileri taşımaya başlayacak. 

Yavuz, “Kimin hangi aracı hangi saatte kullandığını biz bileceğiz. Kafanıza göre servis şoförleri değiştirmeyeceksiniz” şeklinde konuşurken, okul müdürleri için de “Lütfen servis şoförleri ile bağış adı altında anlaşma yapmayın” dedi. 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Bu aslında bir suçun da itirafı gibiydi. Demek ki okul müdürleri servislerden bağış altında para topluyor. Bu resmen bir eğitim hırsızlığının kentteki en üst düzeyden itirafı değil midir ?.. 

kocaeligazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.