Yapı Kredi’den, 50 bin TL bayram ihtiyaç kredisi! Ödemeler 3 ay sonra

Yapı Kredi’den, 50 bin TL bayram ihtiyaç kredisi! Ödemeler 3 ay sonra
Bayramda hangi banka da ihtiyaç kredisi kampanyası var? Yapı Kredi müşterilerine 3 aya kadar ertelemeli 50 bin TL bayram kredi paketi detayları

Yapı Kredi Bankası tarafından vatandaşların artan bayram ihtiyaçları için 3 ay ertelemeli kredi paketi hayata geçirildi. Kolay başvuru yöntemleri ile kullandırılacak kredi kapsamında 3 aya kadar erteleme seçeneklerine yer veriliyor.

Bayram kredisi başvuru onaylanan vatandaşlar, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonra olacak şekilde belirlenmektedir. 3 ay ertelemeli kredi kampanyasında azami vadesi ödemesiz dönem de dahil olmak üzere 36 ay ve en fazla 90 gün ertelemeli seçenek sunulmaktadır.

BAYRAM İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Yapı Kredi Bankası’nın 3 ay ertelemeli bayram ihtiyaç kredisinden yararlanmak için Yapı Kredi müşterilerinin Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil’den anında başvurularını yapmaları mümkündür. Yapı Kredi’nin dijital kanallarını kullanarak ‘’3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi’’ seçeneğini kullanarak ihtiyacını olan tutarı girdikten sonra kredi başvurusunu tamamlayabilirsiniz.

tgrthaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.