Çalışma Bakanından emekli maaşları için YENİ açıklama

Çalışma Bakanından emekli maaşları için YENİ açıklama
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Gaziantep'te emekli maaşları hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Gaziantepte konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada emekli maaşlarına dair yılbaşını işaret etti.

Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaşlarına dair önemli adımlar atacaklarınu şu şekilde ifade etti:

'Emeklilere bir defaya mahsus 5 bin liralık ödeme yapacaklarını hatırlatan ve emekli maaşlarına yönelik de yılbaşında gereken adımları atacaklarını aktaran Bakan Işıkhan, "İşçisi, işvereni, kadını, genci, emeklisi, engellisi ne kadar insanımız varsa, her biri için ayrı ayrı politikalar geliştirdik. Göreve gelir gelmez asgari ücret ara zammımızı belirledik. Ardından kamu görevlilerimizin toplu sözleşmelerini imzaladık. Hafta başında Cumhurbaşkanımızın da duyurduğu üzere 12,2 milyon emeklimizi kapsayan 5 bin liralık ödememizin kararını açıkladık. İnşallah yılbaşı itibariyle de maaşlarda yapılacak iyileştirmelere dair yeniden bir durum değerlendirmesi yaparak gereken adımları atacağız. Ben buradan bir kez daha hayırlı olsun diyorum. Kim ne derse desin, sahip olduğumuz tüm kaynaklarımızı milletimizin müreffeh yarınları için kullanmaktaki kararlı mücadelemizden asla geri dönmeyeceğiz'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum