Cumhurbaşkanı'ndan EYT açıklaması! 40 yaşında emeklilik mi olur?

Cumhurbaşkanı'ndan EYT açıklaması! 40 yaşında emeklilik mi olur?
Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da EYT'li bir kadının, 'EYT çıkacak mı?' sorusuna, "Yani 40 yaşında emekli mi olalım, 40 yaşında, 50 yaşında emeklilik mi olur" diye yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Ekim ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı’na katılmadan önce, Faruk Ilgaz Tesisleri önünde bekleyenlerle bir süre sohbet etti. Erdoğan tesislere geldiği sırada, makam aracının yanına gelen bir kadın ile sohbet etti. Erdoğan daha sonra makam aracından inerek hemen yanında bulunan kafede oturanların yanına gitti, içeridekilerle tokalaştı.

Burada bulunan bir kadın Erdoğan’a, ‘Cumhurbaşkanım EYT çıkar mı?’ diye sordu. Erdoğan, “Yani 40 yaşında emekli mi olalım, 40 yaşında, 50 yaşında emeklilik mi olur” yanıtını verdi.

Bunun üzerine kadının, ‘Sağlığımız bozuluyor nasıl yapacağız?’ demesi üzerine Erdoğan, “Sağlığı bozuk olanlar zaten primlerini her şeyini ödemişse, erken emeklilik noktasında zaten emekli olur” yanıtını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra “toplantıya geç kalıyorum” diyerek buradan ayrıldı.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.