Emeklilikte yaşa takılan EYT'liler hakkında AK Partiden açıklama

Emeklilikte yaşa takılan EYT'liler hakkında AK Partiden açıklama
AK Parti'li Naci Bostancı, emeklilikte yaşa takılanlar EYT'lilerle ilgili açıklama yaptı. Bostancı, "EYT diye bir durum söz konusu değil. Bunun şampiyonluğunu CHP yapıyor. CHP, bu grupları istismar ediyor" ifadelerini kullandı

AKP TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı, yeni askerlik düzenlemesi ile ilgili olarak ise, nisan ayında düzenlemenin meclis gündeminde olacağını belirtti. 

Bostancı, Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili de açıklamalarda bulundu. 

AK Parti'li Bostancı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"EYT diye bir durum söz konusu değil. Bunun şampiyonluğunu CHP yapıyor. CHP, bu grupları istismar ediyor. Sayın Kılıçdaroğlu SGK Genel Müdürlüğü yaptı. O zaman açıklamaları var, ‘Türkiye’de 60 yaşından önce emekli olunamaz. SGK’nın erken emekliliğin parasını ödemesi imkânsız, biz batarız' diyor. Ama şimdi Kılıçdaroğlu’nun sırtında yumurta küfesi yok, konuşuyor. Bugün Almanya’da emeklilik yaşı 67. Biz, Almanlardan daha refah bir ülke değiliz ki... Gelecek kuşaklara ne diyeceğiz? ‘Siz aslında 60 yaşında emekli olacaktınız, ama biz erken emeklilik verdiğimiz için şimdi siz 70’i bekleyeceksiniz’ mi, diyeceğiz? Dolayısıyla bu konu gündemimizde yok. Biz gerçekçiyiz."

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum