EYT’lilerin beklentileriyle oynamak vicdanlara sığmaz!

EYT’lilerin beklentileriyle oynamak vicdanlara sığmaz!
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın bugünkü TBMM konuşmasında, “Hükûmetin en yetkili ağzı çıkıp açıklama yapsın. EYT’lilerin beklentileriyle oynamak vicdanlara sığmaz, yazıktır günahtır” dedi.

AHMET AKIN (Balıkesir) – İktidar, sayıları milyonları bulan emeklilikte yaşa takılanlarla âdeta alay ediyor. Bugün gazetelerde yer alan habere göre, Hazine ve Maliye Bakanı damat Berat Albayrak’ın AK PARTİ kampında “EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok.” dediğini öğrenmiş oluyoruz. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! Bundan bir ay önce Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Sosyal Politikalar Kurulu üyesi Profesör Doktor Vedat Bilgin’i EYT sorunuyla ilgili olarak görevlendirmişti ve “Bu sorunu çözün.” talimatını vermişti. Kim doğru söylüyor? İçeride ne oyunlar dönüyor? Hükûmetin en yetkili ağzı çıkıp açıklama yapsın. EYT’lilerin beklentileriyle oynamak vicdanlara sığmaz, yazıktır günahtır. 

Kamubiz.com ÖZEL /ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum