Memur-Sen, Meclis'te memur maaşları ve 3600 ek göstergeyi görüştü

Memur-Sen, Meclis'te memur maaşları ve 3600 ek göstergeyi görüştü
Memur-Sen heyeti TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a hangi talepleri iletti? 3600 ek gösterge ve memur maaşlarıda yeni gelişme...

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı seçilen Numan Kurtulmuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Gerçekleştirilen ziyarette Genel Başkan Yalçın’ın yanı sıra Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri; Mahmut Faruk Doğan, Levent Uslu, Hacı Bayram Tonbul, Soner Can Tufanoğlu, Ali Yıldız, Ramazan Çakırcı, Hamza Öksüz ve Ahmet Gök hazır bulundu. TBMM’nin yeni yasama döneminin hayırlara vesile olmasını temenni eden Yalçın, Memur-Sen olarak ilk gündemlerinin 1. dereceye yükselen kamu görevlilerinin 3600 ek göstergeden faydalanması ve en düşük memur maaşı ile ilgili yapılacak çalışmalar olduğunu ifade etti. Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim vaatlerinde yer alan bu iki konunun; Memur-Sen’in de içerisinde bulunduğu bir komisyon tarafından görüşülerek biran önce hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Numan Kurtulmuş, kamu görevlilerinin talep ve beklentilerinin önemsendiğini ifade ederek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılıklı istişarelerin süreceğine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
12 Yorum