Milyonlarca emekli müjde bekliyordu! Cumhurbaşkanlığından, maaşlara ek zam...

Milyonlarca emekli müjde bekliyordu! Cumhurbaşkanlığından, maaşlara ek zam...
Emekli maaşlarında ek zam konusunda Cumhurbaşkanlığı yeşil ışık yaktı! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın ardından temmuz emekli zammı için SON DAKİKA bir açıklama da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan geldi.

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi DİKKAT! Temmuz maaş zammına ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan canlı yayında kritik açıklama geldi.

EMEKLİ İÇİN HAZIRLIK YAPILIYOR

Cevdet Yılmaz, milyonlarca emeklinin zammına ilişkin yapılacak yeni düzenlemelerin sinyalini verdi. Ek zamma yeşil ışık yakan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Çalışma Bakanlığımızın emeklilerle ilgili yaptığı çalışmalar var” diyerek maaş artışları ile ilgili hükümetin bir dizi çalışma yaptığını duyurdu.

Yılmaz, "Çalışma Bakanlığımızın emeklilerle ilgili yaptığı, gündelik hayata dokunan birtakım çalışmalar, hazırlıklar var. Onlar da tamamlandığında Çalışma Bakanlığımız bunları toplumla paylaşacaktır." dedi.

"Emeklilerle ilgili nasıl bir düzenleme ve çalışma yapılabilir?" sorusuna ise Yılmaz, enflasyona göre yapılacak emekli zammına ek artışın yapılacağını duyurdu.

Emekli için iyileştirmelere yeşil ışık yakan Yılmaz, "Emeklilerimize 6 ay için bir artış yapılmıştı biliyorsunuz. Bu yüzde 50'ye varan artış 6 ay için geçerli, 6 aylık süre için yapılmıştı. 6 ay sonrası memurlarda olduğu gibi emeklilerimiz için de bu değerlendirmeler yapılacaktır elbette. Dolayısıyla orada gerekli ayarlamalar mutlaka ele alınacak, yapılacaktır. Bir taraftan da Çalışma Bakanlığımızın emeklilerle ilgili yaptığı, gündelik hayata dokunan birtakım çalışmalar, hazırlıklar var. Onlar da tamamlandığında Çalışma Bakanlığımız bunları toplumla paylaşacaktır." yanıtı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.